Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 23 фев 2016 09:27

Смит ...

Изображение

8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 фев 2016 09:40

Изображение
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 фев 2016 10:28

1982 написа:С някои индивиди тук, просто не може да се води нормална дискусия, дори ми бе приписано твърдение, което не съм изразявал. Ей така, щото на някого му се загуби аргументацията. Еми, като не умеете да водите нормален диалог, така ще е. ;)

Ей, руски боклук, сметка ли ми държиш, какъв си ти бе,
Боли ме патката за жалките ви конспирации. ;)

:o :o
Човече, ти вярваш ли си? Всеки втори твой комент е шит, седнал да говори за нормална дискусия...

Каква е връзката между намаляване якостта на стоманата от 50 минутен пожар и срутване на небостъргач за десет секунди със скоростта на свободно падане, съгласно закона на Галилей за свободно падане на телата? ако си искал да водиш нормална дискусия, щеше да коментираш това, което съм постнал още преди няколко страници. Не да ми се правиш на експерт по строителство, физика, метали и т.н.

Тролът му с трол.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 фев 2016 10:42

Абе Жечко ти пак загряваш като афганистански реотан и трябва по много да ти се обяснява. Къде точно съм казал, че аз имам желание да цивилизовам някого? Аз достатъчно ясно казах, че за мен е важно да държим "дивите зверове"(както се изрази Биби) в клетка, далеч от нас. Това автоматично изключва предложението ти аз да ходя там и да се занимавам с тях. От тях се иска евтин петрол и нищо повече.
Надявам се, че няма да е нужно да ти повтарям същото още няколко пъти.
Можем да сме на коренно различни мнения, но поне е хубаво да изслушваш и да се опиташ да разбереш какво ти се казва, а не да си говориш ей така. Да съм ходил да се грижа за талибани пхахах

Споко бе знам, че не ти стиска, а си поредния форумен герой, изключително смел и наказващ зад кийборда. Ясно ми е, че не искаш/ не можеш да си мръднеш пръстта да свършиш нещо.

Просто ти дадох конструктивна идейка за ъпгрейдване на СиВи-то ти. Работата идеално комплементира на примитивните ти и абсурдни разсъждения. Иначе е ясно, че мекушави безродници като теб не искат/не могат да си мръднат пръстта, когато опре въпроса за действия. Това ми е ясно. ;)

пп Аз изобщо не съм ви чел дискусията за атентатите на 11 сеп, само поглеждам пост и щом е затова го отминавам

И добре правиш, че го подминаваш. Тази материя не е за такива като теб. Поне малко от малко трябва да имаш критично мислене и здрав разум. Като/ако някога ги придобиеш ела пак. Дотогава ги подминавай/не коментирай. Много добре правиш. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 фев 2016 11:21

boabbb написа:Още малко по въпроса с 11.09 ... Третият самолет удари Пентагона, нали :?: Ами, това е единственото видео, което може да се намери за случката ... Първият коментар отдолу е показателен - "Ако това беше самолет, аз изведнъж отново вярвам в дядо Коледа" :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZaPoD_7TmNc[/youtube]

И тва е вярно, но.Бях чел, че в самолета който се удря там загива детето на служител който работи в Пентагона, който пък бил в отпуск.
Някак не ми се връзват нещата, ти ще знаеш че този самолет ще се разбие и ще си качиш детето.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2016 11:39

Аз не казвам, че е конспирация на 100%, просто някои неща изглеждат недостоверни :roll: Тоя сблъсък причинява много малка експлозия, а ударите в WTC - огромни :? Самолетите са почти идентични ... Ако е конспирация и е организирано вътрешно, значи са знаели под 100 човека, със сигурност :| Говориме за хора без съвест, на които им пука за живота на обикновения човек, колкото за една муха ... Трудно ли е да се намерят такива, според тебе :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 фев 2016 11:54

Ако приемем, че организирано от тях, разбира се, че са знаели шепа хора.А те скрупули нямат.
Аз, просто не мога да си обясня, защо е нужно да го правиш, при положение, че можеш да си измислиш хиляди причини да нападнеш брадатите и да си увеличиш бюджета на армията.Ама явно при тях 1+1 не 2.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2016 12:23

ivan56 написа:Ако приемем, че организирано от тях, разбира се, че са знаели шепа хора.

Няма как такива мащабни фалшиви атентати да се организират от шепа хора. Това все пак е в сърцето на Ню Йорк - долен Манхатън, посред бял ден. Свидетели стават хиляди хора - от околните небостъргачи, от други сгради, на земята .... щом е нямало самолети, както ни се теърдеше в онова филмче, трябва да е платено на тези хора, за да лъжат и те. Същото важи и за Пентагона, защото хора свидетелстваха за самолета ..... има записи на телефоните на хора, чийто близки загинаха в самолетите и двете кули, как са говорили след удара (преди удара за тези в самолетите) явно и тук бая народ трябва да лъже.

Иначе, най-лесната конспирация е и да кажем, че Русия сама си взриви блоковете, за да има повод Путин да започне втората война срещу Чечня. Най-лесна е демагогията. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 фев 2016 12:27

Бях чел, че в самолета който се удря там

Не знам какво си чел, но е редно да преосмислиш тезата си, че самолет се удря в Пентагона. Това е невъзможно. Оттам и тезата, че някой е умрял в такъв самолет. Едното изключва другото.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 фев 2016 12:38

Няма как такива мащабни фалшиви атентати да се организират от шепа хора.

Разбира се, че има как. Това, че не можеш да го приемеш не значи, че е невъзможно.
Това все пак е в сърцето на Ню Йорк - долен Манхатън, посред бял ден. Свидетели стават хиляди хора - от околните небостъргачи, от други сгради, на земята .... щом е нямало самолети, както ни се теърдеше в онова филмче, трябва да е платено на тези хора, за да лъжат и те.

Ако беше изгледал филма, щеше да видиш, че никой от свидетелите не говори за самолет-повечето споменават ракета/друг летателен апарат, но не и пътнически самолет. Единствените, които говорят сто процента убедено за пътнически самолет са служителите на телевизиите.
Същото важи и за Пентагона, защото хора свидетелстваха за самолета .....

Кои хора са свидетелствали за самолет-пътнически? служителите на USA Today. Ако действително самолет удря Пентагона, нека да ни редоставят видео кадри на някои от хилядите камери на най-охраняваната сграда в света. До днес такива кадри няма.
има записи на телефоните на хора, чийто близки загинаха в самолетите и двете кули, как са говорили след удара (преди удара за тези в самолетите) явно и тук бая народ трябва да лъже.

Ако говориш за телефонните разговори на "жертви" от разбилите се самолети с техни роднини-през 2001-а не е имало технология, която да позволява GSM връзка на 10 000 метра надморска височина. Телекомуникациите са били невъзможни. Боинг закупува такава технология едва през 2004-а. А ако смяташ за достоверен, телефонен разговор, в който "жертва" звъни на майка си и казва: "Мамо, на телефона е Майк Бингъм", си доста наивен. Ти като звъниш на майка си по телефона, казваш ли си фамилното име? :lol:

Върни се в “Свободна зона”