GGMU_forever написа:Що спите, бе, ей???
прекалил си с колата нещо, и ти си труп след 20 минути

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:Що спите, бе, ей???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
becks32milan написа:GGMU_forever написа:Що спите, бе, ей???
прекалил си с колата нещо, и ти си труп след 20 минути
Не знам дали го има, възможно е принципно.YANTRA_FOREVER написа:Пф, шоколад![]()
В България има ли лимонов шоколад от оняили пък портокалов щом казваш, че е добър
Всичко си имаме някои, пълен комплект.1982 написа:Така е, някои имате ум, други имаме интелект.
Любов .... любов е нужна на онези, която я нямат в себе си. Шефът е казал - "Обичай себе си и не ти требе никой, дал съм ти и дясна и лява, така че можеш да ги сменяш".
Laetitia написа:"Важно е да обичаш ближния, но по-важно е да ближеш обичния".![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Мне, много лек и приятен е. Има лимон вътре, както и лимончело - италиански ликьор. Направо ми се пълни устата, като се замисля за оригиналния в Италия.YANTRA_FOREVER написа:Накъртя ми само от снимкатаСигурно е вкусно де, но не може да се намаам с това, много сладко изглежда.
"От всяко дърво не става свирка, но и от всяка свирка не става дърво".1982 написа:"Който ближе, зло не мисли"
Александрий, 1948 г. пр. н.е.
Laetitia написа:"От всяко дърво не става свирка, но и от всяка свирка не става дърво".![]()
И на мен не ми допадна много. Само като е студен става, а и в десерта е супер.YANTRA_FOREVER написа:Лимончелото не ми се нрави много. Ама щом казваш, че е леко бих опитал ако ми попаде някъде
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 6 госта