YANTRA_FOREVER написа:1982 написа:Абе, Янтра, ти от Алжир ли си, какъв е тоя подпиЗ ??
Аз съм новият Абдел Кадер![]()
Сега се сетих, ти каза, че подкрепяш всички печки.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
YANTRA_FOREVER написа:1982 написа:Абе, Янтра, ти от Алжир ли си, какъв е тоя подпиЗ ??
Аз съм новият Абдел Кадер![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:Каква гадост си намислил тоя път?![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Що искаш да ми правиш гадости, не разбирам.1982 написа:Не съм намислил нищо, но ще го намисля ..... трябва да е още по-лошо от предния път.
YANTRA_FOREVER написа:Какви печки, те половината алжирци са по-бели от мен![]()
Laetitia написа:Що искаш да ми правиш гадости, не разбирам.Аз съм си карък, ако нещо може да се обърка, значи ще се. Мамка им на гръците!
Е, и мен Господ ме е целунал за едно нещо. Две всъщност.1982 написа:Не си ти карък, просто аз съм целунат от Господ.
И не са гадости, Оригвай и Аргейнтина са си южноамерикански италианци, не съм те подредил да носиш знамето на някои амазонски мангали ....
YANTRA_FOREVER написа:Нигерийците са по-черни от мен - да, така че може да ги нарека така![]()
1982 написа:YANTRA_FOREVER написа:Нигерийците са по-черни от мен - да, така че може да ги нарека така![]()
Не знам дали си гледал `94-а .... у 3 часа през нощта как Рашиди Йекини се обеси в нашата мрежа и почна да отправя злите си заклинания ... по-добре да си бях пуснал То, вместо да ставам нощес да гледам това чудовище.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта