Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Айде по- сериозно. Сухия режим си важеше за всички. Тва, че в някакъв бар се предлагал не мога да го коментирам, щото не съм виждал бар в Либия. Това, че ченгетата си затваряха очите за производството на алкохол, включително и от стафиди, се дължеше на факта, че ние бачкахме, за да могат те по- удобно да си чешат мъдите. 
... и после внезапно си направих секуро.
-
il4o_iliew
- Контакти:
Аз разбрах, че са били много прости, че не са възприели например педерастията и наркотичната зависимост, както е по напредналия запад.
Не само това. В "напредналия запад" има и къщи по евтаназия, където хора без заболявания могат да сложат край на живота си, щото не им харесва как изглеждат.
Ние като много напреднали сто процента приватизирахме/ликвидирахме икономиката си. Те бяха изостанали и не го направиха. Затуй и тока им беше евтин, също както и здравеопазването и образованието.
Ама какво да правиш, добре е да учим "талибаните" на цивилизация и демокрация. Добре е да стават прогресивни, толерантни, политкоректни като нас. Другото е без значение.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
1982 написа:Neo M написа:Илчо, ти си безнадежден случай.
Добро утро.![]()
![]()
Наистина, добро да е.
[offtopic]Язе, ти може много неща да не си видял там. Твоя си работа. И не се хващай за думата бар. Може и ресторанти да са били, по хотелите, където достъпа на местните индианци беше забранен. Аз не съм ходил на такова место. Родителите ми са били.
Това последното не го оспорвам. По-важното беше, че пиело ли ти си е, си можел да си пиеш.[/offtopic]
-
THE G.A.M.E
Направо си умирате да сравнявате петролни Държави с България.
Сравнявайте ги с други себеподобни.
И все пак трябва да се прави разлика между "добър живот" в мюсюлманска Държава и живот в Европа.
Разбиранията са различни.
Лично за Либия, цивилизация имаше само в Триполи и Бенгази.
О, съвсем случайно в тези градове и прилежащите области живееше племето на Кадафи.
А другите бедуини духаха супата.
Сравнявайте ги с други себеподобни.
И все пак трябва да се прави разлика между "добър живот" в мюсюлманска Държава и живот в Европа.
Разбиранията са различни.
Лично за Либия, цивилизация имаше само в Триполи и Бенгази.
О, съвсем случайно в тези градове и прилежащите области живееше племето на Кадафи.
А другите бедуини духаха супата.
-
il4o_iliew
- Контакти:
1982 написа:Neo M написа:Илчо, ти си безнадежден случай.
Добро утро.![]()
![]()
[offtopic]Надеждния случай, някой път ще те помоля да ми обясниш как е възможно алуминиев самолет да прореже стоманена сграда като нож масло и носът му да излезе от другата страна на сградата непокътнат.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:1982 написа:Neo M написа:Илчо, ти си безнадежден случай.
Добро утро.![]()
![]()
[offtopic]Надеждния случай, някой път ще те помоля да ми обясниш как е възможно алуминиев самолет да прореже стоманена сграда като нож масло и носът му да излезе от другата страна на сградата непокътнат.И още как три небостъргача се срутват до основи с фри фол скорост заради пожар. Все удивителни случки, на които надеждата на света-ти и тези като теб, вярват.
[/offtopic]
Тея аероплани са били с носове от титано-иридиево-волфрамови сплави, но това е тайна и не казвай на никого
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
il4o_iliew
- Контакти:
Тея аероплани са били с носове от титано-иридиево-волфрамови сплави, но това е тайна и не казвай на никого
Тихо, щото ще дойде след малко играта да разправя за "тайните технологии на янките", които били стотици години напред. Веднага ще го измисли.
il4o_iliew написа:1982 написа:Neo M написа:Илчо, ти си безнадежден случай.
Добро утро.![]()
![]()
[offtopic]Надеждния случай, някой път ще те помоля да ми обясниш как е възможно алуминиев самолет да прореже стоманена сграда като нож масло и носът му да излезе от другата страна на сградата непокътнат.И още как три небостъргача се срутват до основи с фри фол скорост заради пожар. Все удивителни случки, на които надеждата на света-ти и тези като теб, вярват.
[/offtopic]
Много просто, моето момче, стоманената конструкция поддава, следствие на огромната температура, на която е подложена в продължение на дълго време от пожара, създаден от пълните със самолетно гориво самолети. Тези сгради са проектирани да издържат дори тежък самолетен удар, но не са проектирани да издържат на подобни екстремни температури.
Относно алуминиевия самолет ... той въздухът е още по-лек и от алуминия, ама като те връхлети сьс скорост от, примерно, 500 км/ч, знаеш ли каква сила ще те удари ??! .... бедна ти е фантазията.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ето ти още една самолетна катастрофа на алуминиев самолет с голяма сграда, виждаш ли какво й се е случило ??!
https://en.wikipedia.org/wiki/El_Al_Flight_1862

https://en.wikipedia.org/wiki/El_Al_Flight_1862