Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Тази контузия я разбрах още онзи ден, разкажи за втората. 

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Не е джентълменско да се задава въпрос от подобно естество. 

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Никога не съм претендирал да съм джентълмен и каваУер, аз съм натурален и прост български селяндур.
Пърдя, Уригвам се, говоря на "бе" и си бъркам в носа .... кажи сега, какви са ти дертовете ?? 

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Това световно ми съсипва нервната система
Как може Бразилия и Холандия да стигнат полуфинал
И то тея вторите за второ поредно...

Признанието ти е прекрасно, хвала за искреността.
Аз дертове нямам, едно леко изкълчено рамо и трудност да си вдигам дясната ръка, но и това скоро ще мине.
Ицо, що мразиш лаленцата? :D

Аз дертове нямам, едно леко изкълчено рамо и трудност да си вдигам дясната ръка, но и това скоро ще мине.
Ицо, що мразиш лаленцата? :D
Забрави и слабото оросяване на краката.
Предписвам ти ежедневен китайски масаж на стъпалата плюс по 224.3 мл. коктейл от 18-годишно Абърфелди, 17 мл леко прокиснала боза, около 34 грама изсушени и стрити на прах жабешки изпражнения плюс срамен косъм от разгонен бенгалски тигър.
Предписвам ти ежедневен китайски масаж на стъпалата плюс по 224.3 мл. коктейл от 18-годишно Абърфелди, 17 мл леко прокиснала боза, около 34 грама изсушени и стрити на прах жабешки изпражнения плюс срамен косъм от разгонен бенгалски тигър.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Чак пък да ги мразя не е. Ама на запад от линията на бозата чистосърдечно уважавам 5-6 нации и холандците далеч не са от тях
А за футбол да не говорим...и лалето е хубаво цвете, нищо общо с този отбор 

За краката има лек - чорапки или топлите крака на мъжа.
А това лекарство си го употребявай ти, като наблегнеш силно на последните съставки. И все пак гледай да не превишиш дозата от 224.3 мл.
Ицо, за мен тръпката в тоя Мондиал се изгуби в голяма степен след ранното отпадане на Италия, ама какво да се прави...

А това лекарство си го употребявай ти, като наблегнеш силно на последните съставки. И все пак гледай да не превишиш дозата от 224.3 мл.
Ицо, за мен тръпката в тоя Мондиал се изгуби в голяма степен след ранното отпадане на Италия, ама какво да се прави...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
За мен има тръпка още, защото искам да видя жесток побой над Бразилия и Холандия
Иначе ми писна вече мойте фаворити да губят в последните минути, продължения или дузпи
Най-хубавото нещо за мен ще си остане Алжир. Много добра игра и най-вече как си дариха бонусите

Най-хубавото нещо за мен ще си остане Алжир. Много добра игра и най-вече как си дариха бонусите

Laetitia написа:За краката има лек - чорапки или топлите крака на мъжа.![]()
Явно не си опитвала друго ....
Laetitia написа:А това лекарство си го употребявай ти, като наблегнеш силно на последните съставки. И все пак гледай да не превишиш дозата от 224.3 мл.
Аз нямам дертове ..... затова си употребявам само първата съставка.

п.п.: имаше такъв потребител - Абърфелди, помниш ли ?!