Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Тоз няма за кво да се извинява.. Мексикото обаче има.![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
rhaegar написа:Red_Girl написа:Тоз няма за кво да се извинява.. Мексикото обаче има.![]()
Той още не е приключил, редно е да коментира и финала
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
THE G.A.M.E написа:Aз съм спокоен.
Коста Рика имаха по-голям шанс с техният бетон срещу Аржентина.![]()
Холандия ще тръгнат да атакуват безогледно, но тоя път аржентинците едвали ще изтърват един куп удобни контри.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Дръпнах рязко кутията за прах на пералнята и ми падна върху стъпалото.1982 написа:Добре, вече съм в настроение, разкажи как се контузи.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Google [Bot], goshev и 10 госта