Red_Girl написа:Баси каръците са холандците, ама тва е шото всички сте за тях. Хубаво си бях самичка в началото и си биеха.
Кои всички, само ти си за тях

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Баси каръците са холандците, ама тва е шото всички сте за тях. Хубаво си бях самичка в началото и си биеха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Red_Girl написа:Баси каръците са холандците, ама тва е шото всички сте за тях. Хубаво си бях самичка в началото и си биеха.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ЕМИЛ написа:daduradam написа:ЕМИЛ написа:Няма как да си силен когато тарана ти Дирк Каут си го сложил десен халф-бек .
Емиуе, да не си пийнал, бре
аз от два дни не съм спирал . И не ми се мисли кво ще бъде на полуфиналите . Кауфланд пускат диня за 29 ст килото , снежанка 22 ст килото и Паралията е на промо![]()
![]()
Red_Girl написа:rhaegar написа:Red_Girl написа:Баси каръците са холандците, ама тва е шото всички сте за тях. Хубаво си бях самичка в началото и си биеха.
Да бе. Я легай да спиш.
rhaegar написа:
След дузпите
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
MaRTo1233 написа:Така ... проспах продължениятаИ се събуждам точно за дузпите
Red_Girl написа:rhaegar написа:
След дузпите
Много ше ги плюя тея, ако продължат. Грам не заслужават. Не знам как Муньо не им е треньор.
daduradam написа:MaRTo1233 написа:Така ... проспах продължениятаИ се събуждам точно за дузпите
Марто, честит ви Луис Соарес, к'во нагло го измъкнахте под носа на Барса![]()
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:
След дузпите
Много ше ги плюя тея, ако продължат. Грам не заслужават. Не знам как Муньо не им е треньор.
Moже да им е консултант
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта