Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 25 май 2016 19:37

ivan56 написа:
„Лукойл Нефтохим Бургас“ е платил рекордната за България глоба от 250 хил. лева, наложена от държавата за замърсяването на Бургас на 31 март.

Парите от глобата ще бъдат предоставени на предприятието за управление на дейности по опазване на околната среда. С тях се финансират само екологични проекти.

Да се смееш ли да плачеш ли. :lol: :lol:

http://pudoos.bg/ - Предприятието. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 25 май 2016 20:19

pampi написа:
v.r.s. написа:
pampi написа:
1982 написа:Ти не пиши за учебници, че тези на майка ми още седят и ги попреглеждам чат-пат .... няма такава помия и пропаганда, дори в учебника й по френски на почти всяка страница има я за Ленин, я за 9-и септември, я за Димитров ... :mrgreen: :mrgreen:

От кое село е майка ти, бе, Пинокио? Навремето френски език се учеше основно по селата и малките градчета, в големите градове преобладаваха немския и английския...

Говориш глупости, във всички училища френският език се учеше заедно с немския и английския, като от тези три езика задължително се избираше един, а руският беше задължителен.

В кои всички училища, бе чоджум? Те учители по немски и английски в селата и малките градчета колкото щеш по него време, че и избор да имаш... :lol:
Па помисли малко преди да изцепиш нещо в пространството, има все още живи люде, дето помнят що и как е било...

Пампи, много ти се кефя, ама тука не си прав. Аз съм от Пловдив и смятам, че го намираш за достатъчно голям град. За нашия клас възможността беше френски и немски. Аз исках да уча английски, но за да го направя трябваше да сменя класа- с някой в който има английски. Аз обаче реших, че приятелите ми са по- важни от английския и записах френски...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2016 03:19

За това, как асфалта не се ядял...

http://www.dnevnik.bg/skorost/2016/05/2 ... _zavod_za/

Лошата инфраструктура отказала "Даймлер" от завод за двигатели в Румъния, твърдят местни медии

Германският автомобилен концерн "Даймлер" се е отказал от изграждането на завод за двигатели край румънския град Себеш, заради лошата инфраструктура в района, съобщиха медиите в страната, цитирайки министърът на икономиката Костин Борк. Компанията планираше да инвестира 500 милиона евро в проекта, но той ще се пренесе в Полша, където ще бъдат създадени няколкостотин работни места.

Заводът край град Явор, на 70 км. западно от Вроцлав, ще прави четирицилиндрови дизелови и бензинови мотори. Себеш се считаше за силна кандидатура, тъй като там "Даймлер" вече има производство на скоростни кутии.

Той беше изграден в началото на тази година, като инвестицията се оценява на 300 милиона евро. "Даймлер" имаха изискване продукцията да стига до завода им в Бремен за 17 часа. Това изключи Себеш от играта", коментирал Борк на конференция за автоиндустрията, организирана от вестник Ziarul Financiar.

Финансовото издание посочва, че евентуалната инвестиция щеше да е сред най-сериозните в страната. Прогнозите са също, че такъв завод би генерирал износ за 1 млрд. евро.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 май 2016 10:16

язе написа:
pampi написа:
v.r.s. написа:Говориш глупости, във всички училища френският език се учеше заедно с немския и английския, като от тези три езика задължително се избираше един, а руският беше задължителен.

В кои всички училища, бе чоджум? Те учители по немски и английски в селата и малките градчета колкото щеш по него време, че и избор да имаш... :lol:
Па помисли малко преди да изцепиш нещо в пространството, има все още живи люде, дето помнят що и как е било...

Пампи, много ти се кефя, ама тука не си прав. Аз съм от Пловдив и смятам, че го намираш за достатъчно голям град. За нашия клас възможността беше френски и немски. Аз исках да уча английски, но за да го направя трябваше да сменя класа- с някой в който има английски. Аз обаче реших, че приятелите ми са по- важни от английския и записах френски...

Аз пък съм от малък град, където имаше две основни училища и нямаше никакъв избор - щеш, не щеш "Je suis Français" После в техникума с удивление разбрах, че ни разделят на три в часовете за западен език, щото имало и изучаващи английски и немски. Поисках да се преместя в инглиш групата, ама ме отрязаха, щото в основното съм учил френски. В института същата работа, пак на три според дипломата от средното- английска, немска и френска група. Във френската група бяхме само от села и паланки и чат-пат от някой градче до 8-10 хиляди като мен. За сметка на това пък бяхме най-големите диванета от всички групи. Останалите бяха зубър, да зубър...
Та затова казвам, че в малките населени места нямаше кадри, пък и достатъчно деца, че да имаш избор, затова френският преобладаваше...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 май 2016 11:05

fcb_bg написа:
ivan56 написа:
„Лукойл Нефтохим Бургас“ е платил рекордната за България глоба от 250 хил. лева, наложена от държавата за замърсяването на Бургас на 31 март.

Парите от глобата ще бъдат предоставени на предприятието за управление на дейности по опазване на околната среда. С тях се финансират само екологични проекти.

Да се смееш ли да плачеш ли. :lol: :lol:

http://pudoos.bg/ - Предприятието. ;)

:oops: :oops:
Звинявам се, от така написаното останах с такова впечатление.
И да си кажа честно, пак не ме топли като човек който живее в Бургас,
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 май 2016 11:26

dunavfc написа:За това, как асфалта не се ядял...

http://www.dnevnik.bg/skorost/2016/05/2 ... _zavod_za/

Лошата инфраструктура отказала "Даймлер" от завод за двигатели в Румъния, твърдят местни медии

Германският автомобилен концерн "Даймлер" се е отказал от изграждането на завод за двигатели край румънския град Себеш, заради лошата инфраструктура в района, съобщиха медиите в страната, цитирайки министърът на икономиката Костин Борк. Компанията планираше да инвестира 500 милиона евро в проекта, но той ще се пренесе в Полша, където ще бъдат създадени няколкостотин работни места.

Заводът край град Явор, на 70 км. западно от Вроцлав, ще прави четирицилиндрови дизелови и бензинови мотори. Себеш се считаше за силна кандидатура, тъй като там "Даймлер" вече има производство на скоростни кутии.

Той беше изграден в началото на тази година, като инвестицията се оценява на 300 милиона евро. "Даймлер" имаха изискване продукцията да стига до завода им в Бремен за 17 часа. Това изключи Себеш от играта", коментирал Борк на конференция за автоиндустрията, организирана от вестник Ziarul Financiar.

Финансовото издание посочва, че евентуалната инвестиция щеше да е сред най-сериозните в страната. Прогнозите са също, че такъв завод би генерирал износ за 1 млрд. евро.

На нас като ни е хубав асфалта, не виждам да са дошли и построили заводът при нас ;) Така че продължаваме да си ядем асфалта, а ГЕРБ продължават да крадат като за световно 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 26 май 2016 11:27, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 май 2016 11:26

Ей, 3 пъти го питаха Баце водещите на НОВА дали Ердо се меси във вътрешната политика на България, тоя се вие кат питон на слънце да го ева...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 май 2016 11:28

fcb_bg написа:Ей, 3 пъти го питаха Баце водещите на НОВА дали Ердо се меси във вътрешната политика на България, тоя се вие кат питон на слънце да го ева...

Да не почна да говори за повишените приходи от митниците и повишеното усвояване от фондовете 8-) 8-) 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 май 2016 11:29

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Ей, 3 пъти го питаха Баце водещите на НОВА дали Ердо се меси във вътрешната политика на България, тоя се вие кат питон на слънце да го ева...

Да не почна да говори за повишените приходи от митниците и повишеното усвояване от фондовете 8-) 8-) 8-)

Тц, не можа да стигне до там, щото Ани и Вики го засипаха с въпроси и той се нацупи, че не можал да каже това, което искал. :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 май 2016 11:32

CTAHKO написа:

Няма хитове напоследък, глей от колко време не съм си обновявал подписа. :cry:

Върни се в “Свободна зона”