Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.
Взимай едно паве и нахлувай.
Вечните неудачници потънали в мизерията на скотския си живот,намериха да си го изкарват на хомосексуалистите! Жалка история...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Как беше вчера на Академик?
modor написа:Red_Girl написа:Как беше вчера на Академик?
Супер беше. Приятно време, лек ветрец, биричка....... лежиш си на тревичката и гледаш Гришо
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

По-странно от тия, които си пуснал?!YANTRA_FOREVER написа:Даже не очаквах да е толкова... странно да речемПортугалският Милко...
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Как беше вчера на Академик?
Супер беше. Приятно време, лек ветрец, биричка....... лежиш си на тревичката и гледаш Гришо
Утре ли бяха жиците?
modor написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Как беше вчера на Академик?
Утре ли бяха жиците?
ДаЩе страдаш

Laetitia написа:По-странно от тия, които си пуснал?!YANTRA_FOREVER написа:Даже не очаквах да е толкова... странно да речемПортугалският Милко...
Готин е Ким Барейрош, в университета бяхме луднали по творчеството му. Всичките песни са с мръснишки привкус.
В една от тях, която се казва "Гаражът на съседката", се пее следното:
"На улицата, където живея, се запознах с една съседка, разделена със съпруга си. Освен че е красива, е и много мила. Виждайки колата ми на дъжда, ми предложи своя гараж. Каза ми: "Никой не го използва, откак мъжът ми ме напусна, гаражът ми хвана паяжини. Сложи колата си вътре, за да не ръждяса. Гаражът е използван, но на колата ти ще й хареса".![]()

Смей се ти, ама ни го каза един преподавател бразилец, който може да ти преподава, ако влезеш. :DYANTRA_FOREVER написа:наистина ценно творчество, с което може да се запознаеш само в университета
smoothc написа:Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.
Вечните неудачници потънали в мизерията на скотския си живот,намериха да си го изкарват на хомосексуалистите! Жалка история...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта