Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Валидол,вървиш против себе си,мисли адекватно,за твое добро е 
Последна промяна от smoothc на 04 юли 2014 23:19, променено общо 1 път.
Хафнар..... е хубаво отборче с 90% в мачовете победи - лесно се залага на него.
MaRTo1233 написа:
За световното питах ама разбрахИначе ... "Хафнарфьордур " ... КВО
Хафнарфьордур са страшен хегемон за Исландия . Нещо като Левски в България . Яко мачкат . Ама този сезон у дома много трудно бият . Вчера биха в ЛЕ Гленавон / С. Ирл. / с 3 :0 като домакини
- валидол за теб
- Контакти:
smoothc написа:Валидол,вървиш против себе си,мисли адекватно,за твое добро е
смешник
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
NOMER14 написа:Хафнар..... е хубаво отборче с 90% в мачовете победи - лесно се залага на него.
Викингур са ми любимци...що печалби са ми донесли
- валидол за теб
- Контакти:
за малко да ги изплакнат бразилците 
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
smoothc написа:NOMER14 написа:Хафнар..... е хубаво отборче с 90% в мачовете победи - лесно се залага на него.
Викингур са ми любимци...що печалби са ми донесли
И във Фарьорските острови има Викингур
Иначе Стрярнан са ми много труден отбор за залагане , както и ИФК Мариехамн /Фин/ . Тях само на голове над 2,5 ги хващам
Последна промяна от ЕМИЛ на 04 юли 2014 23:25, променено общо 1 път.
валидол за теб написа:smoothc написа:Валидол,вървиш против себе си,мисли адекватно,за твое добро е
смешник![]()
![]()
О,поласкан съм! Лека вечер
ЕМИЛ написа:От клубните Левски , Лацио , Звезда , Хафнарфьордур
Ех, една стара песничка .... Oj zvezdo zvezdana, joj k.urvo jebana, jebo te Velež, jebali te svi, a najvise GROBARI
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- валидол за теб
- Контакти:
smoothc написа:валидол за теб написа:smoothc написа:Валидол,вървиш против себе си,мисли адекватно,за твое добро е
смешник![]()
![]()
О,поласкан съм! Лека вечер
лапай биберона