Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII[/youtube]...Наздраве!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Stahlgewitter
- Контакти:
1982 написа:Stahlgewitter написа:1982 написа:А вие какво общо имате с Апостола на свободата ??
Можеш да си отговориш сам.
И ти можеш на предното да си отговориш сам.
Как бе пич?То ти не можеш да ми отговориш,дето се имаш за такъв,искаш аз да си отговоря.

Stahlgewitter написа:smoothc написа:daduradam написа:Пичове, нещо повръщам и корема ми е много зле.Някакви предложения или бабини девитини какво да правя
Един въпрос:Премахнат ли ти е апендикса?
Там болката е фиксирана.
Не е задължително! А и аз не го питам случайно,а просто като информация(за да се отхвърли)

daduradam написа:Пичове, нещо повръщам и корема ми е много зле.Някакви предложения или бабини девитини какво да правя
Има някакъв вирус с яко драйфане и болки в корема. Повръщането ще го спреш с ампула Деган, но първо трябва да изхвърлиш всичко. После само глътка вода и никакво ядене. Продължи ли пак, повръщаш ли черно, не спира ли болката- директно при гастроентеролог!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Stahlgewitter написа:Как бе пич?То ти не можеш да ми отговориш,дето се имаш за такъв,искаш аз да си отговоря.
Ми явно и ти не можеш да отговориш на моя въпрос, така че и аз няма да мога на твоя.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
sin4ec написа:daduradam написа:Пичове, нещо повръщам и корема ми е много зле.Някакви предложения или бабини девитини какво да правя
Има някакъв вирус с яко драйфане и болки в корема. Повръщането ще го спреш с ампула Деган, но първо трябва да изхвърлиш всичко. После само глътка вода и никакво ядене. Продължи ли пак, повръщаш ли черно, не спира ли болката- директно при гастроентеролог!
Нямам такава ампула в мен, утре ще потърся, но ако ми е така най-вероятно ще ходя направо на доктор.
Останалите, сори, че не ви цитирам мненията.
Smoothc, не ми е махан, но болки нямам, просто неправилно се изразих, по-скоро е едно гадене и "клатене" в стомаха, дискомфорт е правилната дума.
Мони, повръщам дори водата, няма как да взема въглен.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Тази Хриси много рошава бе !!! Сякаш е станала след секс

- Stahlgewitter
- Контакти:
daduradam написа:sin4ec написа:daduradam написа:Пичове, нещо повръщам и корема ми е много зле.Някакви предложения или бабини девитини какво да правя
Нямам такава ампула в мен, утре ще потърся, но ако ми е така най-вероятно ще ходя направо на доктор.
Smoothc, не ми е махан, но болки нямам, просто неправилно се изразих, по-скоро е едно гадене и "клатене" в стомаха, дискомфорт е правилната дума.
Изгорял ли си от слъцето?

Stahlgewitter написа:daduradam написа:sin4ec написа:daduradam написа:Пичове, нещо повръщам и корема ми е много зле.Някакви предложения или бабини девитини какво да правя
Изгорял ли си от слъцето?
Тренираме в 16:00, разбирай най-голямата жега, но не смятам, че съм изгорял.Пия много вода и успявам да се хидратирам, но все пак не го изключвам като възможност т'ва с изгарянето.Ако съм, какво правя ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
1982 написа:Stahlgewitter написа:Как бе пич?То ти не можеш да ми отговориш,дето се имаш за такъв,искаш аз да си отговоря.
Ми явно и ти не можеш да отговориш на моя въпрос, така че и аз няма да мога на твоя.
Скучен опонент си ти,заеби.