Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Аз така като чета, оставам с впечатлението, че без сащ Европа е обречена, разбирам сега българин да има ниско самочувствие, но да се говори така за немци, французи, австрийци, италианци и чехи е смешно...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Разбира се, че това е свръх глупост и се учудвам, че човек като TheSMith ги пише, тия работи.
С риск да се повторя, но все едно не говорим за Европа, а за Западна Африка.
Европа без армиите на САЩ била загубена. ебаси ташака... бе кой създаде САШ че забраих аз ? Бе я си изтеглете армиите да видим ко ше стане с търговията без долара, па давидим дали наистина е имало таласъм в килера, дет постоянно ни разпраят от ДЦ Вашинтон таз приказка....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Като се спомена САЩ, руснетата веднага нахлуха, въоръжени с помия.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:Аз така като чета, оставам с впечатлението, че без сащ Европа е обречена, разбирам сега българин да има ниско самочувствие, но да се говори така за немци, французи, австрийци, италианци и чехи е смешно...
То горе долу това е тезата в анализа на Тачър, а по горди от Британците... ?
И ми е много интересно какво става (това не е към теб) ако "утре" Мари Льо Пен бие Саркози и влезе в Елисейския дворец. Какво става с тази обща армия и европейски принципи?
dunavfc написа:Разбира се, че това е свръх глупост и се учудвам, че човек като TheSMith ги пише, тия работи.
Все ми се струва, че точно от Европа тръгват две световни войни и 45 годишна окупация и танкови интервенции в суверенни държави, а не от западна африка. Не е като да е мирно и спокойно навсякъде за да не се правят такива асоциации.
Последна промяна от Thsmith на 21 фев 2016 01:45, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
А, ако не спечели, какво ще стане !?
Thsmith написа:HoUs4oOL написа:Аз така като чета, оставам с впечатлението, че без сащ Европа е обречена, разбирам сега българин да има ниско самочувствие, но да се говори така за немци, французи, австрийци, италианци и чехи е смешно...
То горе долу това е тезата в анализа на Тачър, а по горди от Британците... ?
И ми е много интересно какво става (това не е към теб) ако "утре" Мари Льо Пен бие Саркози и влезе в Елисейския дворец. Какво става с тази обща армия и европейски принципи?
Абе, баджо, къв е тоя ЕС, дет е голям съюз, па си нема собствена армия да му пази гъза? Няма НАТО, мато, устава гласи - трбва сами да можете да си азите задниците. ЕС не може реално. Защо?
Thsmith написа:И ми е много интересно какво става (това не е към теб) ако "утре" Мари Льо Пен бие Саркози и влезе в Елисейския дворец. Какво става с тази обща армия и европейски принципи?
Не знам, тая нали е финансирана от Путин, не знам какво ще стане, наистина...
Сериозно тая, ако управлява Франция, нещата няма да са добре.
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... h-to-syria
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
dunavfc написа:А, ако не спечели, какво ще стане !?
Акото е голяма заплаха на днешно време. Путин нали знаеш - ако утре тръгнел да превзема Европа...
HoUs4oOL написа:Thsmith написа:И ми е много интересно какво става (това не е към теб) ако "утре" Мари Льо Пен бие Саркози и влезе в Елисейския дворец. Какво става с тази обща армия и европейски принципи?
Не знам, тая нали е финансирана от Путин, не знам какво ще стане, наистина...
Сериозно тая, ако управлява Франция, нещата няма да са добре.![]()
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... h-to-syria
ба, финансирана от Путин... ма не се казва, че европейските банки не щат да я кредитират, та зема от Раша. Видехме на местните избори как стана "Страхува ли ви Льо Пен", та се мобилизираха да 2-ия тур д анаместят раотата...