Инак, Сашко, к'во ти е толкоз отвореното...
1982,тук вече работата стана доста тъмна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Инак, Сашко, к'во ти е толкоз отвореното...
becks32milan написа:1982 написа:Добре, щом си срамежлива, няма да питам.
п.п.: може ли един девственик да е по-отворен на сексуални теми от вас, практикуващите всеки ден ?!?!
Ти като си се нахранил, мислиш ли за ядене ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ми всеки прави, както може ... едни с друг партньор, други със себе си ... в крайна сметка, всичко си е секс.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Мен правителството не ме ебе, съжалявам, ама не се припознавам в този тъп колаж.
Инак, всички в тоя форум сте доста задръстени. Първо Кашчей се сдуха, само като го потиха дали има жена, сега и ти .... уж много отворената на сексуални тематики.
becks32milan написа:Laetitia, не знаех че Уругвай са ти любимци.![]()
![]()
1982 написа:becks32milan написа:Laetitia, не знаех че Уругвай са ти любимци.![]()
![]()
Бекси, ти си мой човек, само Челси и кацо пер Левски и Шльоку Столипиново, кажи сега, колко пъти лъскаш на седмица ??Аз лично около 2 пъти. Понякога и веднъж.
Laetitia написа:Не знам колко си "потил" Кашчей, но той е казвал няколко пъти, че има жена.![]()
Laetitia написа:Иначе нали ти казах, по-хубаво е да се прави, и то на принципа на Мечо Пух. Колкото повече, толкова повече.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, goshev и 9 госта