Каузатаааааа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Кашчей написа:
Той я надушил?!? Той не може миризмата на собствените си крака да надуши, защото няма вътък дори за това!
Заеби остроумието, знаеш какво имам предвид ...... ти показа слабост и несигурност с онзи си пост, и човекът веднага те набара.![]()
![]()
Кашчей написа:Та сега аз да питам: От какво беше породено твоето любопитство относно моят семеен живот?
Няма значение, виждам че си много чувствителен и докачлив, няма да човъркам повече по темата.
1982 написа:А аз скоро не съм лъскал, утре, ако не ме домързи, може да почистя пищова.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
THE G.A.M.E написа:pomiqr162 написа:Свършими доматито. Това е повод да отида при хубавата девойка на пазара утре и дано баба й я няма този път
Ако знаеш как да подходиш тактически, даже баба и може да се превърне в твой съюзник.
1982 написа:ВЕрно, я нЕкой да пусне цици, та да събера малко материал за утре.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
1982 написа:ВЕрно, я нЕкой да пусне цици, та да събера малко материал за утре.
sin4ec написа:
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 16 госта