Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Soulen » 03 юли 2014 19:42

CTAHKO написа:
Soulen написа:Ей тва не знам що всеки път тръгвам да споря с тъпи комунисти, при това на теми в които съм категорично прав и пак се почва едно отричане на очевидната истина :)

Щото акъла ви е толкова :lol: :lol: :lol: Аз например, защо не споря с комунисти :lol:

Като бъдещ юрист просто ми идва отвътре :) Пък и не мога да не защитя дойчовците :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 юли 2014 19:43

Кашчей написа:
Soulen написа:Ей тва не знам що всеки път тръгвам да споря с тъпи комунисти, при това на теми в които съм категорично прав и пак се почва едно отричане на очевидната истина :)

Казваш, комунистите са тъпи, а демократите са остри, нали?! А кой е демократ и как го познаваш? Както и как познаваш комуниста във форума?

Говоря за един малоумник от Атлетико, дето ми разправя, че не Германия ни били върнали Южна Добруджа, ами СССР :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 юли 2014 19:47

Soulen написа:
Кашчей написа:

Казваш, комунистите са тъпи, а демократите са остри, нали?! А кой е демократ и как го познаваш? Както и как познаваш комуниста във форума?

Говоря за един малоумник от Атлетико, дето ми разправя, че не Германия ни били върнали Южна Добруджа, ами СССР :mrgreen:

Не знам аз, но мисля, че в Крайовската спогодба не участва само Германия. През 1940-а Германия и СССР все още са дружки.

Крайовската спогодба е договор, подписан в гр. Крайова на 7 септември 1940 г., между Царство България и Румъния. Наложен е от Нацистка Германия, СССР и Италия, макар за осъществяването му да са съдействали всички велики сили, участващи във Втората световна война, с цел привличане на България в техните редици.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юли 2014 19:48

Soulen написа:
Кашчей написа:

Абе да ти кажа, специално в тази ситуация и двамата сте прави :) И едните и другите имат заслуги 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 юли 2014 19:51

Това, че СССР са участвали в спогодбата не означава, че са имали намерение да ни я връщат. Инициативата идва от Германия, за да се включим във войната, ама то и ние сме един съюзник :)

Единствено за запазване на териториалната ни цялост, не мога да отрека, че имат пръст СССР, колкото и да ги ненавиждам 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юли 2014 19:54

Кашчей написа:Не знам аз, но мисля, че в Крайовската спогодба не участва само Германия. През 1940-а Германия и СССР все още са дружки.

Крайовската спогодба е договор, подписан в гр. Крайова на 7 септември 1940 г., между Царство България и Румъния. Наложен е от Нацистка Германия, СССР и Италия, макар за осъществяването му да са съдействали всички велики сили, участващи във Втората световна война, с цел привличане на България в техните редици.

То не е само това :) Нали сме на губещата страна във ВСВ. Бая са искали да ни кълцат територии. Ако не е бил грузинският психопат, да ни вземе под руско влияние в тези ни граници, сега границата ни с Гърция щеше да е по река Марица :)
Последна промяна от CTAHKO на 03 юли 2014 19:55, променено общо 1 път.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 юли 2014 19:55

rhaegar написа:Бушар 8-)

Много е яка нали :oops:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 юли 2014 19:56

CTAHKO написа:
Кашчей написа:Не знам аз, но мисля, че в Крайовската спогодба не участва само Германия. През 1940-а Германия и СССР все още са дружки.

То не е само това :) Нали сме на губещата страна във ВСВ. Бая са искали да ни кълцат територии. Ако не е бил грузинският психопат да ни вземе под руско влияние в тези ни граници, сега границата ни с Гърция щеше да е по река Марица :)

Той ни е искал целички, пък и така и така сме си руска република до 89-та. Виж, ако бяхме хитри като сърбите да се отделим и да търгуваме със Запада щяхме да сме по-добре. За съжаление сме нямали политици като Тито 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юли 2014 20:02

Soulen написа:Той ни е искал целички, пък и така и така сме си руска република до 89-та. Виж, ако бяхме хитри като сърбите да се отделим и да търгуваме със Запада щяхме да сме по-добре. За съжаление сме нямали политици като Тито 8-)

Абе никакъв Тито :) Ние сме никой :lol: Нас никой не ни е питал, както и Тито :) Всичко се е решавало от грузинския психопат, английския алкохолик и ония с количката. Най-вече първите двама :) Седнали са, пийнали са си и са решили кой, къде и какво влияние ще има :) Капиталягите си взимат гърците под тяхно влияние, комунягите взимат нас под тяхно, а сърбите си ги разпределят като влияние, не като територия. Това е :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 юли 2014 20:05

Манете тая политика оттука ве, дайте нещо за ebane... музика нещо, пиене, bdsm, хеви метъл! Аз съм вече в уикенд, днес може да се отпусне каиша. Наздраве! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”