JackPackage написа:тия разговори са за чата след 12ч всяка вечер, който настава тука![]()
Тогава се появяват експертите
Toгава има мачове, не ми е до дупета.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:тия разговори са за чата след 12ч всяка вечер, който настава тука![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:JackPackage написа:тия разговори са за чата след 12ч всяка вечер, който настава тука![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Red_Girl написа:JackPackage написа:тия разговори са за чата след 12ч всяка вечер, който настава тука![]()
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Кога?!?!
Явно си пил толкова много, че си забравил.
До колкото помня казах, че щях да и налетя, ако не се бях осведомил на колко години е. Щом съм бил на акъл да питам, значи не е било толкова зле положението
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Кога?!?!
Явно си пил толкова много, че си забравил.
До колкото помня казах, че щях да и налетя, ако не се бях осведомил на колко години е. Щом съм бил на акъл да питам, значи не е било толкова зле положението
С една дума си бил на една водка от това да се самозабравиш, но добре. Съгласявам се. А между другото ми се смеете за джина, ама той оправя деня на хората..![]()
![]()
![]()
http://prikachi.com/images.php?images/497/7441497L.png
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:
Red_Girl написа:JackPackage написа:
то и тоя сигурно е някъв виден алкохолик
JackPackage написа:Е, изкарах 30 дни без никакъв алкохол кво
Red_Girl написа:JackPackage написа:Е, изкарах 30 дни без никакъв алкохол кво
Абе не знам дали бяха 30 дни, но каза, че бира може, а от нея също може да се напиеш.Така, че не се брои.
JackPackage написа:Бирата не е алкохол!
![]()
Виж и в закона даже го пише...и не, не съм се напивал от бира в близките 4-5 години
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 31 госта