Не говорете с извънземни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не говорете с извънземни!
Морски, не си идиот, защото вярваш в нещо. Ти си идиот по принцип. Жив и здрав да си.
dafquezz написа:Морски, не си идиот, защото вярваш в нещо. Ти си идиот по принцип. Жив и здрав да си.
Намерил кой да го каже... дори не ме пзонаваш

И ти да си жив и здрав...
Последна промяна от MORSKI на 27 апр 2010 23:56, променено общо 1 път.
Siegfried написа:Бог е сътворил този свят , от който възнаква и твоя механизъм .
От това , дали балансът ще се задържи , зависи от нас , хората . Зависи от това дали ще вярваме в Сътворителя на всичко видимо и невидимо и ще спасим душата ни . Защото основната мисия на всеки един човек е да изчисти душата си , опетнена от Първородния грях . Накрая всички заставаме пред Бог и отговаряме за грешките ни .
Бог е създал света , Вселената , живота по великата Си милост . Затова трябва да се борим и да докажем любовта си към Него , за да спечелим Неговата подкрепа и милосърдие .
Добре, може ли да се каже, че Бог е силата, създала вселената, и физичните закони, действащи в нея?
MORSKI написа:dafquezz написа:Морски, не си идиот, защото вярваш в нещо. Ти си идиот по принцип. Жив и здрав да си.
Намерил кой да го каже... дори не ме пзонавашКоето говори що за човек явно си...
Ами от толкова кратък контакт си направих категоричен извод... ти не слушаш чуждите доводи, принизяваш ги. Обясних, че никъде не съм написал, че сме произлезли от взрив. Ти не пожела дори да прочетеш. За мен такъв човек е идиот.
Кашчей , Бог е един . Аллах , Буда и тн са измишльотини . Другите народи интрепретират истинския Бог по техен начин , тотално разичен от истинския и от отзи , който трябва да следваме .
Дефкуез , МОРСКИ не е идиот . Вие , атеистите искате черно-бяло да видите Бог и да се уверите в съществуването му . Но Бог Е НЕМАТЕРИАЛЕН !!! ТОЙ НЯМА ТЯЛО !!! И не може да бъде видян от всеки , защото всеки , зърнал дори за миг цялата сила и могъщество на Бог , ще бъде покосен от гнева Му . Неслучайно Бог закрива пещерата , в която оставя Мойсей , за да не го види той в пълния Му блясък и слава .
Дефкуез , МОРСКИ не е идиот . Вие , атеистите искате черно-бяло да видите Бог и да се уверите в съществуването му . Но Бог Е НЕМАТЕРИАЛЕН !!! ТОЙ НЯМА ТЯЛО !!! И не може да бъде видян от всеки , защото всеки , зърнал дори за миг цялата сила и могъщество на Бог , ще бъде покосен от гнева Му . Неслучайно Бог закрива пещерата , в която оставя Мойсей , за да не го види той в пълния Му блясък и слава .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
dafquezz написа:MORSKI написа:dafquezz написа:Морски, не си идиот, защото вярваш в нещо. Ти си идиот по принцип. Жив и здрав да си.
Намерил кой да го каже... дори не ме пзонавашКоето говори що за човек явно си...
Ами от толкова кратък контакт си направих категоричен извод... ти не слушаш чуждите доводи, принизяваш ги. Обясних, че никъде не съм написал, че сме произлезли от взрив. Ти не пожела дори да прочетеш. За мен такъв човек е идиот.
Явно никакъв извод не си си направил.. Тъй като аз много добре слушам твоите изводи, ама ти явно не искаш да чуеш моите..... Същото мисля и аз за теб, но най-малкото не те пзоанвам и поради тази причина не мога да ти кажа за теб и другите с подобни теории, че сте идиоти или подобни квалификации....
Аз не говорех конкретно за теб- кой ти каза, че лично теб съм визирал, че си говорел за взрив???
Изобщо как ти хрумна??? Казах, че има хора ,които вярват в същия взрив и произлизането от майнумите и тях не ги разбирам... Ти почна да ми говориш, че съм визира теб... Сега да те нарека ли идиот- за това, че прибързано правиш грешни изводи???? Защото точно това защитаваш.....
Крадеца вика, дръжте крадеца.....
Ти чуваш ли се изобщо какво говориш??? Така, че аз не бих казъл за теб подобно нещо, тъй като си защитаваш тезата, ок....Дори уважвам това и го приемам, но ти не само с еопитваш да я докажеш, ами и ми я натякваш... И ми казваш, че съм бил идиот понеже не съм те изслушвал

И още нещо- това, че си защитавам теорията не само, че не ме прави идиот- различава ме от масата.,...
Ти, го възприемай както искаш...
И твърди си още, че съм говорил за теб....
Последна промяна от MORSKI на 28 апр 2010 00:07, променено общо 1 път.
Бог е словото , светлината и истината .
По великата Си милост той е създал човека , а преди него и нашия свят , и всички живи същества . Той е силата , знанието , словото и могъществото , които са положили началото на нашето съществуване , а и не само нашето - а изобщо е положил началото на съществуването на ВСИЧКО !!! Защото Бог е безначален и безкраен .
По великата Си милост той е създал човека , а преди него и нашия свят , и всички живи същества . Той е силата , знанието , словото и могъществото , които са положили началото на нашето съществуване , а и не само нашето - а изобщо е положил началото на съществуването на ВСИЧКО !!! Защото Бог е безначален и безкраен .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Питах те за сила, а не за това как изглежда Бог на външен вид. За Морски обясних вече, това ми е мнението просто.
Та, силата не е нещо материално, разбираш ли ме? Можем ли да кажем, че Бог е един вид сила, създала вселената и присъстваща навсякъде в нея?
Та, силата не е нещо материално, разбираш ли ме? Можем ли да кажем, че Бог е един вид сила, създала вселената и присъстваща навсякъде в нея?
dafquezz написа: За Морски обясних вече, това ми е мнението просто.
Самия факт, че си създаваш мнение от форум е красноречив... Още по-красноречив е, че си го създаваш само след едно мнение противоположно на твоето, защото така ти е удобно- без да се вслушаш в мнението на другия...
Явно и ти самия си такъв.....
Жив и здрав....
Обясних ти го препдиобре в горния поуст- продължавай да смяташ, че съм говорел за теб и не съм ти зачитал доводите и съм ги преиначавал

Последна промяна от MORSKI на 28 апр 2010 00:09, променено общо 1 път.
dafquezz написа:Питах те за сила, а не за това как изглежда Бог на външен вид. За Морски обясних вече, това ми е мнението просто.
Усещам клопката , която ми поставяш .
Бог ПРИТЕЖАВА всезнанието , силата и могъществото , за да сътвори всичко видимо и невидимо .