Почина Фидел Кастро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Почина Фидел Кастро
Един човешки отпадък по-малко.
fcb_bg написа:Thsmith написа:ами за евентуални престъпления извършени в САЩ, къде и кой да го съди? Серьожа ли?![]()
Ся.... най-обичам някой кат ми се напраи на тъп и ме кара да си губя от безценното време да пиша пак същото. Питам Джон от Кънектикът като извърши престъпление в България, можем ли да го съдим в СГС? Защо военнопрестъпниците от ЮС АРМИ не се съдят в Ирак, Афганистан или Либия по местните закони? Бах ги в майната, и аз искам за нарушение в Юта да бъда съден по българските закони. Ма нанайси, щото ония се имат за най-нация. Нагла паплач.
За другото: щатските инвестиции в Куба са много яки - рушвет и имоти на безценица. Знаем им практиките - това което не може в Америка, може да се прави извън нея.
Много точно казано. Колкото и да не им харесва на грантаджийчетата, Кастро е икона и ще бъде помнен вечно с добро. А грантаджийчетата дори утре да пукнат (дай боже) на никого няма да му пука. Дори на умствено изостаналите им роднини. Факт.

GOLEADOR написа:1982 написа:GOLEADOR написа:Не е нужно да го обясняваш по-просто,само обясни защо САЩ не налагат ембарго на Куба през 1952.
Много просто - Батиста не е дошъл и заграбил инвестициите и собствеността им.![]()
![]()
Значи ако Кастро бе алчен за власт и бе заграбил властта за себе си - проблеми няма?И всичките тези мантри за лошия Фидел нямаше да ги има.След този твой пост просто няма какво повече да кажа.
Няма проблеми, разбира се, на САЩ не им пука дали на власт ще е Батиста или Кастро. Просто Кастро посегна на американска собственост и си понесе последствията - пълна блокада.
И не ми пиши "ако", Кастро ВЗЕ властта за себе си. И е лош, защото репресира и мачка народа си 50 години. И го държеше в мизерия. Това са факти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
GOLEADOR написа:Обаче оспорването на 1982 за образованието на кубинците ме накара да се разровя и това което чета е впечатляващо.
Ето един доклад на UNESCO по въпроса.
Никъде не съм оспорвал образованието на кубинците, мен не ме и вълнува, само ти си чекнеш тая тема. И се опитваш да ме вкараш в някакъв спор по нея.
И, да, когато източникът на проверка е кубинската държава, нормално е да имам съмнения. Нищо повече, дори не ми пука дали е истина или не, съвсем друго обсъждам около Кастро.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
GOLEADOR написа:Thsmith написа:Хубаво е, че се е грижел за стоката си. Все пак трябва да са живи достатъчно дълго робите.... Съвестните стопани си поддържат стоката.
Пич,ти току що с този пост призна,че Фидел е добър държавник който се грижи за народа си.Повече няма какво да добавя,мога само да те цитирам!
Куба е голяма колкото България с население от 11 000 000.Неграмотните са сведени почти до нула,а здравеопазването е сред водещите в света.От латиностраните кубинците живеят най-дълго.Падне ли ембаргото няма кой да ги стигне в региона,въпреки,че нямат нефт,злато или други земни богатства!

Значи да разбирам, че робовладелците са били невероятни стопани защото са гледали мързеливите негри и не са ги оставали да умрат още първата година, ей така от добро сърце и да има кой да им събира памука догодина и кой да чукат вечер?

Дееба, аз постоянно ти предлагам да заемеш някоя от тия роли, които толкова възхваляваш, но ти все ми отказваш.
Говореше, че не е срамно да работиш за 200 лв - предложих ти работа. Сега явно смяташ, че робството е добро... предлагам ти доброволно да се подложиш на това, но ти пак мълчиш.
Е вярно е, че на чужд гръб и 100 тояги са малко

fcb_bg написа:Thsmith написа:ами за евентуални престъпления извършени в САЩ, къде и кой да го съди? Серьожа ли?![]()
Ся.... най-обичам някой кат ми се напраи на тъп и ме кара да си губя от безценното време да пиша пак същото. Питам Джон от Кънектикът като извърши престъпление в България, можем ли да го съдим в СГС? Защо военнопрестъпниците от ЮС АРМИ не се съдят в Ирак, Афганистан или Либия по местните закони? Бах ги в майната, и аз искам за нарушение в Юта да бъда съден по българските закони. Ма нанайси, щото ония се имат за най-нация. Нагла паплач.
За другото: щатските инвестиции в Куба са много яки - рушвет и имоти на безценица. Знаем им практиките - това което не може в Америка, може да се прави извън нея.
http://www.novini.bg/news/366812-%D0%B0 ... D0%BE.html
Други въпроси?
Последна промяна от Thsmith на 28 ное 2016 21:26, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
GOLEADOR написа:Thsmith написа:Хубаво е, че се е грижел за стоката си. Все пак трябва да са живи достатъчно дълго робите.... Съвестните стопани си поддържат стоката.
Пич,ти току що с този пост призна,че Фидел е добър държавник който се грижи за народа си.Повече няма какво да добавя,мога само да те цитирам!
Куба е голяма колкото България с население от 11 000 000.Неграмотните са сведени почти до нула,а здравеопазването е сред водещите в света.От латиностраните кубинците живеят най-дълго.Падне ли ембаргото няма кой да ги стигне в региона,въпреки,че нямат нефт,злато или други земни богатства!
Абсолютно. И аз точно това си мислех. Тука янкофилите си вкараха мега бруталният автогол. Шах и мат.
GOLEADOR написа:Няма как такава нация да е бедна,така е единствено заради ембаргото!
За шибаното ембарго да се сърдят на брадатия комунист, той е виновникът за него.

Утре, ако Бойко Борисов каже "Абе, ще му eба майката, от утре национализираме всички руски компании и активи на територията на България, боли ме уя" (Нефтохим-Бургас е руска, примерно, апетитна хапка), как мислиш ще реагира Русия, а ??! Ще ни шибнат всевъзможни санкции, сто на сто.
Питам те аз, тогава ще плюеш ли Русия за санкциите ??
ivan56 написа:Кубинците са странни птици, хвалят си много държавата(също като арменците), обаче отдалеч![]()
Това са пълни паляци, като си хвали държавата, защо не е останал в нея ??! Било много хубаво, ама ...... извън нея май е по-хубаво.

GOLEADOR написа:1952: Батиста отново взема властта с преврат. При управлението му в Куба царстват американската мафия, хазартът и проституцията. Янките държат 70% от икономиката - 90% от мините, 90% от електрическите и телефонните компании, 80% от търговията с горива, 50% от захарните плантации. Шири се безработица, 0,5% от населението владее 36% от земята, полицията избива враговете на режима.
Всичко това умира при Кастро и кара САЩ да наложат ембарго на страната за да върнат страната там от където Фидел я измъква.
До тук с мантрите,че Пешо бил крадец и изедник.Да е ясно кой е лошия и защо честните хора застават зад Фидел!
Факт.
1982 написа:GOLEADOR написа:1982 написа:GOLEADOR написа:Не е нужно да го обясняваш по-просто,само обясни защо САЩ не налагат ембарго на Куба през 1952.
Много просто - Батиста не е дошъл и заграбил инвестициите и собствеността им.![]()
![]()
Значи ако Кастро бе алчен за власт и бе заграбил властта за себе си - проблеми няма?И всичките тези мантри за лошия Фидел нямаше да ги има.След този твой пост просто няма какво повече да кажа.
Няма проблеми, разбира се, на САЩ не им пука дали на власт ще е Батиста или Кастро. Просто Кастро посегна на американска собственост и си понесе последствията - пълна блокада.
И не ми пиши "ако", Кастро ВЗЕ властта за себе си. И е лош, защото репресира и мачка народа си 50 години. И го държеше в мизерия. Това са факти.
Факти са и успехите му в образованието и медицината.Факт е,че без блокада Куба щеше да просперира и да бъде за пример на останалите латинострани.При тези факти няма как да твърдиш,че Кастро е взел властта за себе си.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]