9-ти септември - чувствате ли го като празник ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 9-ти септември - чувствате ли го като празник ?
Нарочно изчаках всички безродници да се изкажат и да хвърлят цветя на убийците, дето довтасаха НЕКАНЕНИ от пичка си материна в България и техните подлоги тук получиха власт. Всички знаете, че аз съм краен противник на всички политики на зависимост на България от САЩ или Русия, като моята логика е, че ние може да се дотам приятели с тях....докъдето ни е изгодата! Конкретно за Русия аз съм приятел на руснаците дотам, докъдето можем да изнасяме земеделски продукции на големия им пазар и дотам, докъдето руските туристи харчат пари тук, а не в Бодрум и Гърция. И толкоз...Сега да ви обясня нещо за ОКУПАЦИЯТА, за ВОЕННАТА ОКУПАЦИЯ. Когато настъпи ОКУПАЦИЯ на страната ти, то ти НЕ МОЖЕШ да водиш своя политика. Води я окупаторът и изцяло в свой интерес. На 9.9.44г. ние ставаме КОЛОНИЯ на Сталин. 4 години издържаме окупационния корпус...по-точно той сам се издържа, с грабежи, изнасилвания и убийства - това е още един ефект на ОКУПАЦИЯТА, няма как да възпреш въоръжения ОКУПАТОР да взема каквото си поиска и когато си поиска. Впрочем, ако се зачетете, ще знаете, че по време на тази 4 годишна окупация от СССР тук са извършени изключително тежки военни престъпления - мародерства, кражби, незаконно изземване на пари, ценности, имущество, добитък, храна, изнасилвания, убийства от напили се до козирката войници-пълни дебили неможещи да пишат. Не някой, а всичките, тук идва най-скапаната и гнусна част на Съветската армия, те боеспособните еденици са при Берлин (не, че и там няма военни престъпления). Всичко това, обаче е НЕЗАКОННО и без смисъл, без военна необходимост. България във ВСВ не е воювала срещу съюзниците. И 1 български куршум не е изстрелян по руснаците конкретно, стреляно е срещу американските и английски въздушни терористи, но това е самоотбрана, ние не сме нападали никого. А междудругото трябваше....аз лично бих стрелял срещу всеки пришълец идващ с оръжие срещу моята страна да ме убива. Със сигурност няма да посрещам окупатори в кревата си и по слипове или да им хвърлям цветя и гевреци за милост...С окупаторите идват и правилата на окупаторите, било те американски, съветски или каквито и да било. Не може нормален човек да приветства окупатори. Затова плюя на всички идиоти, които на 9.9. празнуват нещо си. Всички тези отрепки днес, ходили по паметници и правещи шествия или какви ли не анти-български прояви трябва моментално да бъдат осъдени условно за ХУЛИГАНСТВО, 1 г. пробация, обществено полезен труд (разрушаване на окупационните окултни паметници) и глоба от 500 лв. плюс обществено ПОРИЦАНИЕ!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Като заговорихме за комунисти искам просто да отбележа, че в България са върлували най-тъпите и долнопробните комунисти. То по традиция имаме най-тъпите и неставащи за никакъв х*й политици от времето на Стамболов - едиствения голям политик и цар Борис 3-ти - другата голяма фигура, но българските комунисти са най-тъпите и най-смотаните в социалистическия лагер! ФАКТ!!! Няма фигура като Дън Сяопин, която да се изяви с някакъв ум, някаква качествена визия. Дън е казал - "не е важно котката дали е черна или бяла, важно е да лови мишки" и гордо завива към света на пазарите и капитализма. Но къде е Дън Сяопин, къде е Живков, макар, че искат да ни убедят, че Живков бил умен. Той е селски хитрец и нищо повече, докато Дън е издал книга, икономическа и социална програма целяща да превърне Китай в глобален лидер и да повиши стандарта. Ако погледнете тази програма на Дън, тя отчита несъстоятелността на комунистическия строй дефакто....и следвайки я от 300 млрд. долара БВП през 1977 г. днес Китай е на 1-во място с 20 трилиона.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
1982 написа:Единият с аватар - герба на Русия, другият с руска летяща консерва .... и тия ми се правят на патриоти .... майко мила.
Ще ти го кажа по-просто, като за форумен гуру: Меркел,Туск,Оланд и т.н убиха надеждата и вярата на източноевропейците, че сме попаднали в правилния свят.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Thsmith , нямаш проблем.
Султана Исакова Пизанти
Хаим Юда Пизанти
Образовай и свиквай , че голям част от елита на комунистите са интелектуалци.Явно си много слаб по история.
Султана Исакова Пизанти
Хаим Юда Пизанти
Образовай и свиквай , че голям част от елита на комунистите са интелектуалци.Явно си много слаб по история.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:Г-да "истински" българи къде бяхте 45г , а и сега къде се губите още 27 ?!
А ти къде си бил, защото повечето пишещи тук не са били родени през тези 45 години или сме били деца?
v.r.s. написа:iliev72 написа:Г-да "истински" българи къде бяхте 45г , а и сега къде се губите още 27 ?!
А ти къде си бил, защото повечето пишещи тук не са били родени през тези 45 години или сме били деца?
Аз не се оплаквам от живота преди 1989. И не определям 09.09.1944 като черна дата в българската история.
И тези определеят , че живота след 10.11.1989 е приказка.Мерси от такава приказка.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Аз съм на 57 години. Никога не съм членувал в някакви партии - и преди и сега. Е бил съм симпатизант на СДС, когато тръгна "промяната"...Но пък баща ми - бог да го прости, беше АБПФК, комунист-идеалист! - не като тези на Червенков и Живков
...Такъв си и отиде.
Та, не е да не съм празнувал 9.9. - ми то какво празнуване? - седнем да хапнем и пийнем нещо по-специално...А разни се пънеха с речи...Слава богу, не ми се е налагало да "манифестирам", защото "празника" е извън училищното време, а после...да участвам в глупави и безсмислени неща, никой не можеше да ме привлече.
Та, мисълта ми е, как може да има още хора, които да се...втелясват по някаква дата и да се занимават все още с нейното...празнуване ли, значение ли?...
За мен, ама много отдавна, 9.9. си е обикновена дата в календара и дори не я забелязвам на фона на другите отминаващи дати! А държа че съм смислен, сериозен и умен човек.
И ако говорим за някакво обединение, то може да дойде, само когато хората започнат да възприемат тази дата, по моя начин!!!
Ще ви кажа, че китайците, след смъртта на Мао, много бързо започнаха само да се усмихват, когато някой чужденец им говори/припомня Мао! - просто решиха да елиминират това време (не да го забравят!) и да продължат напред! И ето че успяха - всички го виждаме, нали?
А ние, още се джафкаме и тъпчем на едно място...Че и всичките ни политически лидери, са възпитаници на онова време и...кой явно, кой скришом, още си празнуват 9.9. А това е пълна идиотщина!!! - каквито са ни идиоти и самите политически лидери!
Та, как ще ги стигнем китайците? - да, китайците, а не американците!!!

Та, не е да не съм празнувал 9.9. - ми то какво празнуване? - седнем да хапнем и пийнем нещо по-специално...А разни се пънеха с речи...Слава богу, не ми се е налагало да "манифестирам", защото "празника" е извън училищното време, а после...да участвам в глупави и безсмислени неща, никой не можеше да ме привлече.
Та, мисълта ми е, как може да има още хора, които да се...втелясват по някаква дата и да се занимават все още с нейното...празнуване ли, значение ли?...
За мен, ама много отдавна, 9.9. си е обикновена дата в календара и дори не я забелязвам на фона на другите отминаващи дати! А държа че съм смислен, сериозен и умен човек.
И ако говорим за някакво обединение, то може да дойде, само когато хората започнат да възприемат тази дата, по моя начин!!!
Ще ви кажа, че китайците, след смъртта на Мао, много бързо започнаха само да се усмихват, когато някой чужденец им говори/припомня Мао! - просто решиха да елиминират това време (не да го забравят!) и да продължат напред! И ето че успяха - всички го виждаме, нали?
А ние, още се джафкаме и тъпчем на едно място...Че и всичките ни политически лидери, са възпитаници на онова време и...кой явно, кой скришом, още си празнуват 9.9. А това е пълна идиотщина!!! - каквито са ни идиоти и самите политически лидери!
Та, как ще ги стигнем китайците? - да, китайците, а не американците!!!
Последна промяна от kiril.a.d на 10 сеп 2016 11:55, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Не ни трябва да ги стигаме китайците
Ти с 80$-120$ колко ще изкараш ?! Обикновеният китаец изкарва цял месец 

HoUs4oOL написа:v.r.s. написа:Да де, ама в коя сръбска област се случва това?
В любимото място за зверства на БА - Сурдулица.
За тополишкото въстание ли става въпрос, защото сърбите говорят за 20 000 убити тогава, при положение, че населението в цялата област наброява толкова и не трябва да е останал жив човек.
"За жертвите от въстанието, сръбската и югославската литература, издига баснословните 20 000 убити от „бугарског окупатора” една несериозна цифра, при условие че населението на Куршумлия тогава е около 1553 души, на Прокупле – 5751 души, Враня - 9981 души, това означава в бунтовните райони да не е останал жив човек
Изобщо - сърбите са повече от заинтересовани да изкарат българите световни главорези защото след ПСВ имат за задача да задържат български територии и да обосноват това.
Така, че на сръбски източници оттогава не може да се вярва по никакъв начин, докато не бъдат проверени. И наситина, те имат твърдения за това, че българи затваряли сърби в църкви и ги тровели с газ, че рязали езиците на този, който твърди, че е сърбин, дори и, че ядяли малки деца...
(Сетете се България някога да е отричала сръбския характер на населението на запад от Ниш.....)
Изобщо - комбинацията между военна пропаганда, ползвана като исторически извор априори, от една страна, и липсата на едно обективно изследване, с посочвване на действително извършените престъпления, от друга, е смъртоносна за обективната историческа истина..."
Иначе за самото въстание подпомага и това, че българската армия не взима в плен предаващите се сръбски офицери и войници, които след това се организират в чети защо ли не са го направили и прочистили района от тях, след като са били такива зверове. Трябва да се различава пропагандата от историческите факти.
Ето и още един сръбски историк, който говори за масови кланета и изчезване на населението, за което виждаш ли се е мълчало сто години. То как иначе да обосновеш убитите 20 000 души, което е цялото население.
"Сръбски историк твърди, че българите са причинили огромни страдания на населението в Южна Сърбия по време на Първата световна война, пише сръбското електронно издание "Jugmedia", цитирано от Фокус. Според Деян Антич страданията, които са причинили българите по време на Първата световна война на населението в Сурдулица и Лесковац. Той уточнява, че за тях се е мълчало сто години. По думите на Антич за масовите кланета се е мълчало заради поддържане на югославската идея. „В село Ушевце край Вране на 20 октомври 1915 г. българите убиха 130 души. Почти цялото село. Останаха само две ромски семейства. Това се е случило и в Ристовци. Ликвидирано е цивилно население. Дали България е отговаряла за това? Не е, тъй като Александър Караджорджевич имаше идея, че България един ден ще стане част от югославската държава”, заявил сръбският историк. Той смята, че най-голяма вина имат историците, които са си затворили очите пред факта за изчезването на населението. Причина за изкривяването на истината е било идеологическото определение."
А за фактите относно въстанието можеш да прочетеш и българската гледна точка и сравниш коя от двете е по-правдоподобна.
iliev72 написа:Не ни трябва да ги стигаме китайцитеТи с 80$-120$ колко ще изкараш ?! Обикновеният китаец изкарва цял месец

В големите градове, заплатите са по 2000 $ - 8000 $ ! - искаш ли такава заплата?

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?