Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот hajitsu » 20 дек 2013 17:53

Безкомпромисен написа:
barca4ever написа:
Безкомпромисен написа:
hajitsu написа:Жеков, според теб Никола Вапцаров бил ли е комунист?

Той не само , че е комунистически престъпник, но е и терорист служил на чужда и враждебна на България държава - СССР!

абе ти по-прост не можеш и да станеш. Вапцаров е един от най-великите български поети, то ако Вапцаров е комунист, ти си лайно без извинение.
Аз също не харесвам т,н "комунизъм" нещо което никога не е имало, няма и да има. Това в България до 89та е била некъв Социализъм а оттогава насам, за това си прав че ни управляват едни и същи крадци, които ни ограбват. Ама ти вече ставаш банален, всеки един твой коментар е един и същ и дори за бавноразвиващия ще му стане смях. Няма да се изненада, ако ме наречеш и мен Комунист, нищо че съм роден 95-та като те знам че си първосигнален, като маймуна кога види банан :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Имате ли комуняги в рода си - членове на терористичната банда БКП? По начина по който се държите , показвате типичното комунистическо възпитание - да обиждате нормалние хора!
Никола Вапцаров е член на терористичната безбожна банда БКП!Един комунист няма как да е поет!Той е престъпник по природа, ако е нормален човек и се чувства българин - няма да е комунист!Комунистическите престъпници са безбожници , тяхната родина е яуждат и врждебна на България страна СССР и й служат вярно , те нямат нищо общо с България тези антибългари , само са родени тук!Те са безбожници , религията за тях е опиум за народите!

Жеков, говориш наизуст без да си проверил фактите. А те са следните - Бойка Вапцарова (съпругата на Никола) е показала партийната му книжка, издадена през 1963г. (сиреч 20 години след смъртта му). Великият Вапцаров никога не е имал подобни подбуди приживе! Няма по-голям "кон с капаци" от теб - всеки е комунист, терорист или провокатор. А ти, миличкият, си чист като момина сълза. Айде скрий се някъде!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 20 дек 2013 18:14

hajitsu написа:
Безкомпромисен написа:

Той не само , че е комунистически престъпник, но е и терорист служил на чужда и враждебна на България държава - СССР!

С това си мнение ми доказа хипотезата, че си пълен олигофрен! 8-) Довиждане!

То вие сте олигофен , като ви чета мненията , вие сте един от многото , които са зомбирани с болшевизъм-комунизъм и слушате болшевишко-комунистическата пропаганда по комунистическите медии за манипулация и дезинформация!Аз затова казвам , че няма да се оправим!Гледате разни предавания за готвене , пеене, разни шоута , биг брадъри и други болшевишко-комуунистически -социуалистически простоии и вие не може да мислите нормално!За съжаление малко останагха нормалните хора!Народът ни след 69 години съветско-болшевишко-робство е комунизиран до нема и къде! И затова никога няма да се освободим от комунизма!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 20 дек 2013 18:56

hajitsu написа:
Безкомпромисен написа:
barca4ever написа:
Безкомпромисен написа:

абе ти по-прост не можеш и да станеш. Вапцаров е един от най-великите български поети, то ако Вапцаров е комунист, ти си лайно без извинение.
Аз също не харесвам т,н "комунизъм" нещо което никога не е имало, няма и да има. Това в България до 89та е била некъв Социализъм а оттогава насам, за това си прав че ни управляват едни и същи крадци, които ни ограбват. Ама ти вече ставаш банален, всеки един твой коментар е един и същ и дори за бавноразвиващия ще му стане смях. Няма да се изненада, ако ме наречеш и мен Комунист, нищо че съм роден 95-та като те знам че си първосигнален, като маймуна кога види банан :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Имате ли комуняги в рода си - членове на терористичната банда БКП? По начина по който се държите , показвате типичното комунистическо възпитание - да обиждате нормалние хора!
Никола Вапцаров е член на терористичната безбожна банда БКП!Един комунист няма как да е поет!Той е престъпник по природа, ако е нормален човек и се чувства българин - няма да е комунист!Комунистическите престъпници са безбожници , тяхната родина е яуждат и врждебна на България страна СССР и й служат вярно , те нямат нищо общо с България тези антибългари , само са родени тук!Те са безбожници , религията за тях е опиум за народите!

Жеков, говориш наизуст без да си проверил фактите. А те са следните - Бойка Вапцарова (съпругата на Никола) е показала партийната му книжка, издадена през 1963г. (сиреч 20 години след смъртта му). Великият Вапцаров никога не е имал подобни подбуди приживе! Няма по-голям "кон с капаци" от теб - всеки е комунист, терорист или провокатор. А ти, миличкият, си чист като момина сълза. Айде скрий се някъде!

Hajitsu, приятелски съвет - остави го да пасе :!: Когато обръщаш много внимание на едно разглезено дете, то започва да се лигави още повече. Не го ли виждаш, че копи-пейства едно и също навсякъде ? Няма смисъл да се занимаваш с него. Вече дори не е забавно, а СКУЧНО.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 дек 2013 18:57

Чакам да ме опровергаете относно "комуниста" Никола Вапцаров! Дадох ви факти, които вие отричате - дайте някакво доказателство. Ако нямате такова, просто спрете да пишете във форума!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 дек 2013 20:42

Роботе, искам да ми кажеш нещо за капиталистите. Само срещу комунистите пишеш, а капиталистите НЕ са направили по-малко гадости от комунистите. Предполагам се интересуваш какво става в капиталистическите страни.

И двата вида са тумор.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 дек 2013 21:14

Eminem написа:Роботе, искам да ми кажеш нещо за капиталистите. Само срещу комунистите пишеш, а капиталистите НЕ са направили по-малко гадости от комунистите. Предполагам се интересуваш какво става в капиталистическите страни.

И двата вида са тумор.

Не четеш внимателно какво пише: той просто нарича всички комунисти. Така няма риск да изкара някого невинен, дори капиталистите попадат в неговия списък с комунисти :D

Така и не каза той нищо по въпроса с дефиницията за комунизъм. Истинската дефиниция, не партийната.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 дек 2013 22:24

Betchualeng Arnaikem написа:Не четеш внимателно какво пише: той просто нарича всички комунисти. Така няма риск да изкара някого невинен, дори капиталистите попадат в неговия списък с комунисти :D

Така и не каза той нищо по въпроса с дефиницията за комунизъм. Истинската дефиниция, не партийната.

:lol:
Вярно е, че не чета внимателно.
Ама един път беше написал следното:
Безкомпромисен на 18 Дек 2013 21:29
От Русия и СССР България е видяла само злини! Ако БАП дойде на власт късаме всякакви връзки с Русия и СССР и ще водим изцяло политика със Съединените Американски Щати......

Та затова.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 дек 2013 22:30

Eminem написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Не четеш внимателно какво пише: той просто нарича всички комунисти. Така няма риск да изкара някого невинен, дори капиталистите попадат в неговия списък с комунисти :D

От Русия и СССР България е видяла само злини! Ако БАП дойде на власт късаме всякакви връзки с Русия и СССР и ще водим изцяло политика със Съединените Американски Щати......

Та затова.

Eх.. та нали САЩ са били съюзници на СССР през ВСВ.. редно е другаря Жеков бързо да ги добави в списъка прислужници на болшевишката империя СССР!!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 дек 2013 23:11

Betchualeng Arnaikem написа:
Eminem написа:

Та затова.

Eх.. та нали САЩ са били съюзници на СССР през ВСВ.. редно е другаря Жеков бързо да ги добави в списъка прислужници на болшевишката империя СССР!!

Другарят Жеков е единственият случай на снежен човек-блондинка.
След като са го направили него е изгубена технологията да се прави куха снежна топка :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 21 дек 2013 00:14

Здравейте роби на комунизма , тъй като виждам от писанията ви , че вие не можете да мислите дори с главата си , оставили сте се болшевишко-комунистическите медии да ви зомбират съзнанието с комунизъм-болшевизъм и сега ще кажа някои пояснителни факта!
По-голямо зло на света от комунизма и от комунистите никога не е имало и никога няма да има , комунистическите престъпници са способни на какви ли не зверства, в предаването Безкомпромисно , ако сте го гледали , съм показал редица зверства ,масови гробове , убийства извършени от комунистическите престъпници!Даже аз самият , като служах разказите на хората , преживели страданията , се изумих какво ми разказаха, даже и аз не съм предполагал , че на такива зверства са способни комунистическите престъпници! Режат половите им органи и ги пъхат в устите им , бъркат в корема и вадят дробовете им и ги закичват на пирони , режат корема на бременнна жена и вадят нероденото бебе и още много други зверства са извършили комунистическите садисти!Това може да го извърши само комунист! Нормалният човек дори и не би си и помислил да извършва такива зверства над човешки същества, затова казвам, че комунистите не са хора! Те са човекоподобни създания по-нисши дори и от животните!Не знам дали стигат до съзнанието ви какво са способни комунягите или гледате разни предавания за готвене , пеене , разни шоута като Господари на Ефира, биг бардъри и други болшевишко-комунистичеки идиотии излъчвани по комунистическите медии за манипулация и дезинформация!Аз и моят приятел Георги Ифандиев сме в така нареченият "забранителен списък", тъй като можем да изнесем престъпленията на комунистическите престъпници на яве!Благодарение на предаването Безкомпромисно , който го е гледал е научил много интересни факти за комунистическите престъпници, който не го е гледал е изтървал много!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”