Безкомпромисен написа:barca4ever написа:Безкомпромисен написа:hajitsu написа:Жеков, според теб Никола Вапцаров бил ли е комунист?
Той не само , че е комунистически престъпник, но е и терорист служил на чужда и враждебна на България държава - СССР!
абе ти по-прост не можеш и да станеш. Вапцаров е един от най-великите български поети, то ако Вапцаров е комунист, ти си лайно без извинение.
Аз също не харесвам т,н "комунизъм" нещо което никога не е имало, няма и да има. Това в България до 89та е била некъв Социализъм а оттогава насам, за това си прав че ни управляват едни и същи крадци, които ни ограбват. Ама ти вече ставаш банален, всеки един твой коментар е един и същ и дори за бавноразвиващия ще му стане смях. Няма да се изненада, ако ме наречеш и мен Комунист, нищо че съм роден 95-та като те знам че си първосигнален, като маймуна кога види банан![]()
![]()
Имате ли комуняги в рода си - членове на терористичната банда БКП? По начина по който се държите , показвате типичното комунистическо възпитание - да обиждате нормалние хора!
Никола Вапцаров е член на терористичната безбожна банда БКП!Един комунист няма как да е поет!Той е престъпник по природа, ако е нормален човек и се чувства българин - няма да е комунист!Комунистическите престъпници са безбожници , тяхната родина е яуждат и врждебна на България страна СССР и й служат вярно , те нямат нищо общо с България тези антибългари , само са родени тук!Те са безбожници , религията за тях е опиум за народите!
Жеков, говориш наизуст без да си проверил фактите. А те са следните - Бойка Вапцарова (съпругата на Никола) е показала партийната му книжка, издадена през 1963г. (сиреч 20 години след смъртта му). Великият Вапцаров никога не е имал подобни подбуди приживе! Няма по-голям "кон с капаци" от теб - всеки е комунист, терорист или провокатор. А ти, миличкият, си чист като момина сълза. Айде скрий се някъде!