NOMER14 написа:Четирите големи наближават полуфиналите - нормално световно първенство.
Бразилия , Аржентина , Германия и ...?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Четирите големи наближават полуфиналите - нормално световно първенство.
sin4ec написа:NOMER14 написа:sin4ec написа:Това е абсолютно несправедливо, направо ми се реве за швейцарците... Но Господ целуна Аржентина, няма начин. Жалко...
к'во ти пука за двама-трима швейцареца?
Не ми пука, но не е справедливо. Кво играят тия прехвалените аржентински мингяни? Дедовото играят. И те, и перхидролените гнусняри се промъкнаха напред единствено с късмети и целувка от небето...
Laetitia написа:Холандия, разбира се.
Кашчей написа:sin4ec написа:NOMER14 написа:sin4ec написа:Това е абсолютно несправедливо, направо ми се реве за швейцарците... Но Господ целуна Аржентина, няма начин. Жалко...
к'во ти пука за двама-трима швейцареца?
Не ми пука, но не е справедливо. Кво играят тия прехвалените аржентински мингяни? Дедовото играят. И те, и перхидролените гнусняри се промъкнаха напред единствено с късмети и целувка от небето...
Може и да бъркам, но мисля, че колегата под "двама-трима швейцареца" имаше предвид състава на националният отборна Швайцерите, в който оригинални са само 2-3, хайде нека са 4

sin4ec написа:Колумбия-шампион!Ааааа, и те имат готини мацки с големи цици, виждам аз, виждааам...
Laetitia написа:Синчец, то ако циците класираха напред... Е, в някои случаи го правят, но не и тук.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта