Laetitia написа:Аз се разбирах с математиката, докато не намесиха и азбуката вътре, тогава стана грозно вече.![]()
Нещо ми се прецакаха личните, да знаеш. Скоро да се похвалиш, като излязат резултатите.
Аз никога

Окей, няма проблеми

Вива Л'Алжир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Аз се разбирах с математиката, докато не намесиха и азбуката вътре, тогава стана грозно вече.![]()
Нещо ми се прецакаха личните, да знаеш. Скоро да се похвалиш, като излязат резултатите.
modor написа:Навън някакви ветрове, някакви чудесии......Симона е виновна
![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
modor написа:Навън някакви ветрове, някакви чудесии......Симона е виновна
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
sin4ec написа:Пуснаха Харпа над София, дойде и чичо Гръм, заеби...
NOMER14 написа:sin4ec написа:Пуснаха Харпа над София, дойде и чичо Гръм, заеби...
Трябвало е да обясниш к'во е МА1 и 2 и ЛААГ.
Red_Girl написа:Нали ви беше много топло..На ви сега..
Groucho написа:Red_Girl написа:Нали ви беше много топло..На ви сега..
Беконова! Нека има бури, ветрове, ама да са със сила, която нема да катурне тепцията, с която ловим телевизия за дваесе и шести път в последния месец
Потребители, разглеждащи този форум: jembajemba, Thsmith и 27 госта