pampi написа:THE G.A.M.E написа:Както писах по-нагоре, никой в нищо не желая да убеждавам.
Но не искам и мен да убеждават, след като съм повече от отлично запознат с US въоражението и проектите им, и на сравнително прилично ниво за тези на Русия.
Няма как да го приема.
Интересни са ми някои от новите джунджурии на руснаците и ще се запозная с тях, както и ще потърся US аналог, така предпочитам да се информирам, но не и да ме убеждават, че аз нищо не знам и не разбирам.
Т'ва трудно се приема, особено ако си изчел и изгледал два вагона с материали, относно "американското" военно развитие.
Не става така.
P.S.
"Янките", по-мисии, учения или в локалните военни конфликти, пращат по-старо поколение техника.
Т'ва е несериозно, дори и за лаик да смята, че онези маниаци на тема секретност, ще пратят в Ч. Море, Сирия, Ирак, Афганистан или където и да било, последните си достижения.
Хитлер притежаваше най-добрия танк - "Тигър", най-добрия изтребител - МЕ109, първата балистична ракета - ФАУ2, най-дисциплинираната армия - немската... и яде бахура. Войната се печели от по издръжливия...
Не случайно мъдрецът Джугашвили е казал "Кадрите решават всичко"