Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2016 10:30

sin4ec написа:
гражданин от село написа:
fcb_bg написа:Хъфингтън са платени мурзита, не ги слушай.
Чувай ся ИГРАТА как ше каже, че ония били 30г напред във всичко.
Само се чудя новите им лодки що излязоха от строя веднага кат ги пуснаха на вода. Сигурно са изпреварили времето си с 30г.

Няма страшно, за 48ч. шъ опраят нищътъ!Питай Г.А.М.Е-то , ако не вярваш. ;) :lol:

Те белите лебеди със 100 години са изпреварили нещата, ама...някой да бие тъпана?
Добре е Играта да прочете Алеко и какво казва србина за там. Милиарди за суперсамолет и накрая едно лайно, от което нищо не става. Крадене му е майката.
Добре е Играта да види какъв е бюджетът на Вермахта и какъв на Англия, Франция и Бенелукса. Ама на бойното поле не играят бюджети, а техника, дух, можене, новаторство и прочее.
Има и друго, което не могат да схванат...един мириканец да копае камък, му дават заплата в долар. На руснака-в рубла.
Мдааааа...

Запознайте се обстойно с US въоражението, но не наличното, дето е видно, но е видно за пред хората, а тайното, дето си е по-складовете.
Примерно стелт технологията "американците" я конфигурират още през 50-те, но я вадят много по-късно.
Те действат по-следният начин - когато нещо се въведе официално на въоражение, това означава, че то вече е старо.
А новото е налично, но не се вади веднага, докато и то не стане "старо".
Ако сте на принципа - "Око да види, ръка да пипне", няма да стигнете до реалните неща.

Разликата между САЩ и Русия е в това, че за Щатите работят и руски учени, докато в Русия няма Щатски такива.
Подценявате парите, но времената са такива, че всичко може да се купи.
Ако не става дума за пари иде реч за много пари.

Може да се погледнат и проектите на "Янките".
Аз писах за йонният двигател, който е готов.
Работи в наземни условия, до 2020-та ще се тества и в космоса.
Същата тази йонна технология е отхвърлена от Русия, като "невъзможна".
Може и да се правят на умрели лисици, ама досега не е известно да имат проект, базиран на въпросната технология.

Отново се повтарям... Русия извадиха някои интересни и "изненадващи" неща в последните години, но това е голяма, не - огромна грешка.
В днешният технологичен свят, имаш ли теорията и принципа на действия, въпрос на практика и време е да намериш решение.
Чак ви се чудя как я смятате тази, че онези отвъд океана, с огромните си финансови, човешки и каквито и други ресурси да се сетим, няма да намерят решение и отговор на новите технологични руски джаджи.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 18 фев 2016 10:51, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 фев 2016 10:45

dunavfc написа:Само да попитам, тези, които преди време казваха, че щом има солидарност към Франция, то трябва да има такава и към Русия и всички останали страни по света, та в тоя ред на мисли, дали някой от вас ще покаже солидарност към Турция или ще смени профилната си снимка и ще сложи турският флаг !?

Да сложим ли солидарно флага на наште натовски брадърс ин армс?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=np3PWg_ohy4[/youtube]

Да бъдем ли солидарни? Хуу, че са гадните хибридници, та да разбираме за такива гадости, за които шефМеркел не обели и сричка.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2016 11:07

И аз съм чувал за йонния двигател, ама още нищо не съм видял на практика :roll: Трябваше вече да са го представили ... Да не стане като с изтребителя 5-то поколение, само :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2016 11:18

boabbb написа:И аз съм чувал за йонния двигател, ама още нищо не съм видял на практика :roll: Трябваше вече да са го представили ... Да не стане като с изтребителя 5-то поколение, само :lol: :lol: :lol:

Е, имаше преди около година презентация пред екип на NG. ;)
Аз писах за въпросната продукция, не знам кой ме беше питал къде може да го гледа.

А за другата US придобивка даваха съвсем скоро - плазменно оръжие, отново по-един от научните канали, само че детаилите бяха доста общи.
Но имаше видим резултат от действието на изтрела, загря въздух в периметър от около 30-на кв. км. над Невада до невъобразими граници.
Даже дадоха и сателитни снимки, доста интересно изглеждаше въздушният ареал, дето попадна изтрелът... А един куп учени, добрали се до сателитните снимки се чудеха, какво се случва. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 фев 2016 11:35

Ройтерс вика, че Турция вкарала бойциот опозицията в Сирия. Чееееекай малко, какви са тез бойци бе, уй мустакат? Нали беха бежанци дет искаш пари за тях? Нешо вече и медите започнаха здраво да се оплитат в лъжите си.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2016 11:36

Интересно - щом става плазма, значи говориме за няколко хиляди келвина температура :roll: Предполагам, се ползва някакъв вид електромагнитно излъчване за йонизиране на въздуха :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 фев 2016 11:36

THE GAME, моля те недей, че сега ще постнат някой цитат на учен-генерал, който вече е съставил работещ вариант на оръжие, което направо телепортира снаряди над Белия Дом и янките ще трябва да се запасят с доста тоалетна хартия.

Разбира се, като в 90% от случаите, такива извънземни руски технологии остават в мокрите сънища на братушките-драскачи

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2016 11:44

Serafim написа:Изображение

Толкова по въпроса за матушка.

Ти май си против изявата на личното мнение? Ти след като си безбожник и не вярваш в Христа, се присмиваш на тези които вярват? Ега ти комуниста! Уж 25 години демокрация пък пълно с комунета в тази държава! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 фев 2016 11:47

Ама недейте скача, бе. Ще хвърлите хайвера. :) :)

Може да съм объркал темата в бързината и да съм искал да постна снимката при забавните щуротии. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2016 11:55

THE G.A.M.E написа:Запознайте се обстойно с US въоражението, но не наличното, дето е видно, но е видно за пред хората, а тайното, дето си е по-складовете.
Примерно стелт технологията "американците" я конфигурират още през 50-те, но я вадят много по-късно.
Те действат по-следният начин - когато нещо се въведе официално на въоражение, това означава, че то вече е старо.
А новото е налично, но не се вади веднага, докато и то не стане "старо".
Ако сте на принципа - "Око да види, ръка да пипне", няма да стигнете до реалните неща.

Разликата между САЩ и Русия е в това, че за Щатите работят и руски учени, докато в Русия няма Щатски такива.
Подценявате парите, но времената са такива, че всичко може да се купи.
Ако не става дума за пари иде реч за много пари.

Може да се погледнат и проектите на "Янките".
Аз писах за йонният двигател, който е готов.
Работи в наземни условия, до 2020-та ще се тества и в космоса.
Същата тази йонна технология е отхвърлена от Русия, като "невъзможна".
Може и да се правят на умрели лисици, ама досега не е известно да имат проект, базиран на въпросната технология.

Отново се повтарям... Русия извадиха някои интересни и "изненадващи" неща в последните години, но това е голяма, не - огромна грешка.
В днешният технологичен свят, имаш ли теорията и принципа на действия, въпрос на практика и време е да намериш решение.
Чак ви се чудя как я смятате тази, че онези отвъд океана, с огромните си финансови, човешки и каквито и други ресурси да се сетим, няма да намерят решение и отговор на новите технологични руски джаджи.

Тук говорим за определени фантасмагории. Докато проект 4202 винаги е бил факт, и хиперзвуковия летателен апарат вече стана факт. С какъв двигател работи-нямам идея. Йонният двигател определено е глупост, разработват се далеч по-ефективни методики-наскоро руснаците създадоха нов тип двигател. Русия също не вади на показ реалните си върхови постижения във военната техника. Бюджетът им за военни цели е по-малък само на пръв поглед-тук се допуска огромната грешка да се сравняват доларовите еквиваленти. Да, но на камионджията в Тексас, копаещ дупка за военна база, му дават 3 000 долара. А на руския в Хабаровск за същото-300 долара. Себестойността на Су-35 е поне10 пъти по-ниска от безумието Ф-35, а руския самолет в пъти по-добър. Но има и друго-извън реалния, официален военен бюджет, има и черна каса, щедро пълнена от олигарсите.
Освен всичко споменато, има го и наследството на СССР. Там десетки военни градчета и десетки хиляди учени бълваха идеи. Всяка идея е документирана, описана и пратена в архив. И ако е изглеждала налудничава в 1978 година, с днешните технологии може и да не е чак толкова налудничава. Така стоят нещата...
А джаджите са временно нещо, и руснаците го разбират прекрасно. Неслучайно всичките им войници се обучават да действат по карта, компас и ориентири. Защото GPS системата лесно се елиминира, електрониката лесно се неутрализира, и какво ще прави тогаз армията, заложила всичко на електроника и сателитно позициониране?
Духа супата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Свободна зона”