Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Щото нЕмам пари да ида до Чили.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ту са Мексико, ту са Чили ....
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Нали ви е написано кои играят, к'во толкоз.
Тоя мач съм го предвидила да свърши 2:1 за Бразилия. Първо откриват, после им изравняват и съвсем в края някой бутва за 2:1. Ако не бяха отменили гола, вече да съм познала, ама... Няма я тук божията ръка.
Тоя мач съм го предвидила да свърши 2:1 за Бразилия. Първо откриват, после им изравняват и съвсем в края някой бутва за 2:1. Ако не бяха отменили гола, вече да съм познала, ама... Няма я тук божията ръка.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
THE G.A.M.E
иВаси, мислих след тоя мач да минавам на бира, ама май ще продължа с рачкията, заради продълженията. 
Laetitia написа:Нали ви е написано кои играят, к'во толкоз.![]()
И аз очаквах нещо такова, но май ще остане за продълженията
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз тепърва почвам с твърдото.
Дай Боже да вкарат най-сетне бразилците, тия мексиканци много се опъват ...
Дай Боже да вкарат най-сетне бразилците, тия мексиканци много се опъват ...
Тая Марлен за равенство няма ли поне по една свирка да им направи на хората?! 
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Важното е Колумбия да бие довечера, за тия ми е все тая.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Laetitia написа:Тая Марлен за равенство няма ли поне по една свирка да им направи на хората?!![]()
Ще й направя две свирки аз на нея, тия мангали какво се опъват, не знам какво искат още ?!
Я, жалкият имитатор на Роналдо ...