Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- becks32milan
- Контакти:
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
То привидно може да сте чаровни, но червено-черната окраска е предупредителна
Като стана дума за Оскар Уайлд...веднъж намерих някаква книга и пишеше O.Wilde и викам Оливия Уайлд откога пише книги...
така е като съм прост и само гледам телевизия 
Като стана дума за Оскар Уайлд...веднъж намерих някаква книга и пишеше O.Wilde и викам Оливия Уайлд откога пише книги...

Laetitia написа: Ще ти цитирам любимия ми Оскар Уайлд:
Какъв беше тоя ?? ....... а, да, не беше ли това името на оня ливърпулски сериен изнасилвач ??
Той опроделено е бил много романтичен. 
Laetitia написа:И защо ти приличам на Ева, я кажи.![]()
А де, де ..... защо ли ..... кой не знае историята, а ?!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Да не би да чуваш дрънченето с-с-с опашка?YANTRA_FOREVER написа:То привидно може да сте чаровни, но червено-черната окраска е предупредителна![]()
Като стана дума за Оскар Уайлд...веднъж намерих някаква книга и пишеше O.Wilde и викам Оливия Уайлд откога пише книги...така е като съм прост и само гледам телевизия
Оскар е гейтак, но е голяма работа. Както и Фреди Меркюри и още няколко обратни, които уважавам.
Сашко, точно защото знам историята, не намирам прилики между себе си и Ева Браун. Може би единствената е, че е останала с любимия мъж докрай, както и аз бих направила. А и съм доста по-хубава от нея.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Laetitia написа:Сашко, точно защото знам историята, не намирам прилики между себе си и Ева Браун.
Знаеш, ама не знаеш май всичко, Марийке.

Laetitia написа: А и съм доста по-хубава от нея.![]()
Това си е твое мнение.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Сашко, да не си им светил в бункера нещо..? Вярно, че си на години, ама чак пък толкова...1982 написа:Знаеш, ама не знаеш май всичко, Марийке.
Не е мое мнение, а факт, както казва един имбецил.1982 написа:Това си е твое мнение.
Laetitia написа:Сашко, да не си им светил в бункера нещо..? Вярно, че си на години, ама чак пък толкова...![]()
Годинки, годинки .... на колко годинки да съм, лельо Марийке ??!

Laetitia написа:Не е мое мнение, а факт, както казва един имбецил.![]()
Тя е красива вътрешно, теб не те знам с каква опаковка си, но подушвам душа на змия.

Далеч съм от лелите, душице, млада и напъпила като розичка съм.1982 написа:Годинки, годинки .... на колко годинки да съм, лельо Марийке ??!
Не те ли пращах преди време да четеш за калокагатията, която аз напълно олицетворявам?1982 написа:Тя е красива вътрешно, теб не те знам с каква опаковка си, но подушвам душа на змия.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти: