Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
rhaegar написа:Уругвай е най-трагично играещият отбор от тези, които са се класирали досега. Нищо в този отбор не ми харесва, ама нищичко.
Италия също са трагедия. В група с 3 трагични отбора, се класира най-малко трагичния.

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
- Stahlgewitter
- Контакти:
marchisio написа:rhaegar написа:Уругвай е най-трагично играещият отбор от тези, които са се класирали досега. Нищо в този отбор не ми харесва, ама нищичко.
Италия също са трагедия. В група с 3 трагични отбора, се класира най-малко трагичния.
То цялото първенство е трагично.

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
По-добре, отколкото да не можеш да биеш Нова Зеландия. В Русия току-виж минат групите и пак станат шампиони

Stahlgewitter написа:Много злопаметна Съдбата
Много

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Stahlgewitter написа:marchisio написа:rhaegar написа:Уругвай е най-трагично играещият отбор от тези, които са се класирали досега. Нищо в този отбор не ми харесва, ама нищичко.
Не е. Чили и Колумбия показват хубави неща. Холандия и те. Ше има европейско, там си ги гледайте съседите.

Нека погледаме футбол.

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Утре ще има бум на продажби на развалени яйца и домати в Италия 

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Stahlgewitter
- Контакти:
marchisio написа:Stahlgewitter написа:marchisio написа:rhaegar написа:Уругвай е най-трагично играещият отбор от тези, които са се класирали досега. Нищо в този отбор не ми харесва, ама нищичко.
Не е. Чили и Колумбия показват хубави неща. Холандия и те. Ше има европейско, там си ги гледайте съседите.![]()
Нека погледаме футбол.
За Холандия ок,но за другите трябва някакъв стил/не само хубави неща/,защото мач с мач еднакви няма и хубавите неща ще останат като статистика.

Чили, Колумбия, Робен, Джоел Кемпбъл, Белгия, Гана-тия ме радват досега.
Бурята май идва и насам.
Бурята май идва и насам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Stahlgewitter написа:marchisio написа:rhaegar написа:Уругвай е най-трагично играещият отбор от тези, които са се класирали досега. Нищо в този отбор не ми харесва, ама нищичко.
Глупости говориш! Най-доброто СП за 21-век до този момент

Единствено 2002 би могло да му бъде конкуренция,а какво да говорим за 2006 и още повече за 2010(най-нискорезултатното в най-новата история).
Хората искат зрелище,голове,емоции и пълни трибуни...и до този момент всичко е страхотно,дори в пъти над очакваното!