Кашчей написа:rhaegar написа:Тоя мексикански калъф заслужава......да не казвам, че ще трябва да се банна сам
Задето не даде дузпа за урусите преди 20 минути ли?
Не, заради измисления картон на Маркизио и недадения на Суарез.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:rhaegar написа:Тоя мексикански калъф заслужава......да не казвам, че ще трябва да се банна сам
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Кашчей написа:rhaegar написа:Тоя мексикански калъф заслужава......да не казвам, че ще трябва да се банна сам
rhaegar написа:Кашчей написа:rhaegar написа:Тоя мексикански калъф заслужава......да не казвам, че ще трябва да се банна сам
marchisio написа:rhaegar написа:Кашчей написа:rhaegar написа:Тоя мексикански калъф заслужава......да не казвам, че ще трябва да се банна сам
Аре бе, имаше ли засада на кавани при тая дузпа ? Щото аз го видях като засада, а всички искат дузпа?
Кашчей написа:rhaegar написа:Кашчей написа:rhaegar написа:Тоя мексикански калъф заслужава......да не казвам, че ще трябва да се банна сам
Измислен? След удар с бутоните в прасеца на уругваеца?
За Суарес съм съгласен, но и за дузпата за Уругвай също съм съгласен.
ПП- Въобще не подкрепям Уругвай, но още по-малко пък Италия, която винаги прави някакви многооо тънки сметки, които за жалост, понякога излизат
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Тоя мексикански калъф заслужава......да не казвам, че ще трябва да се банна сам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта