smoothc написа:Африка-Мароко(6 месеца)
Я кажи за Мароко. Интересно ми е
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Африка-Мароко(6 месеца)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
smoothc написа:Кашчей написа:rhaegar написа:smoothc написа:Смут, чакам Не ми режи отделни думички от целите мнения Тези подмолни манчестърски номерца, ще ги правиш във вашия форум Тук е "Свободна зона"
Именно,че е както казваш "Свободна зона"![]()
Та..мисля,че бях достатъчно ясен по темата и нямам намерение да повтаряме едно и също.
Българските лекари са на доста високо ниво,разбира се във всяко стадо си има мърша,но като съотношение нещата(на фона на цялата ситуация в държавата) са сравнително добри,защото да не забравяме,че има и далеч по-лошо.
Нивото на здравна култура на българите обаче е доста ниско,което е много по-същественият проблем,отколкото т.нар "некадърни лекари"!
Първо трябва да се търси причината,а след това да се действа
В София живееш, нали?
Не му ли личи по разсъжденията?
Genuis![]()
Не,пич,аз съм гражданин на света!
За 27 години съм живял(за определен период от време) на 5 различни места(В Европа-Швейцария(5г) и България(в момента),Северна Америка-САЩ(1.5г) и Африка-Мароко(6 месеца)
Кашчей написа:Бог да пази света от граждани на света, на които не им пука за държавата, в която живеят, а още по-малко, за тази, в която са родени. Амин!

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Кашчей написа:Бог да пази света от граждани на света, на които не им пука за държавата, в която живеят, а още по-малко, за тази, в която са родени. Амин!
Groucho написа:
Нема шо да се чудиш, ам взимай една книжка, сбирай компанията и почвайте да оцветявате![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:CTAHKO написа:Кашчей написа:Бог да пази света от граждани на света, на които не им пука за държавата, в която живеят, а още по-малко, за тази, в която са родени. Амин!
ralka_levskarka написа:Ти що не спиш, бе? Извикай секретарката
Groucho написа:ralka_levskarka написа:Ти що не спиш, бе? Извикай секретарката
Утре съм командировка, разучавам маршрута, който ще отнеме най-много време за пътуванеСтига с тая секретарка
CTAHKO написа:Кашчей написа:Бог да пази света от граждани на света, на които не им пука за държавата, в която живеят, а още по-малко, за тази, в която са родени. Амин!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта