Секретаршата с високо закопчана блуза ли ходи, като икономка от времето на Виктория

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Не искам живота ми да зависи от тройкажииТи искаш ли твоя да зависи от лекар, завършил с тройка.
marchisio написа:Фенове на "Истинска Кръв" има ли, или само аз съм заблуден
memnto написа:CTAHKO написа:smoothc написа:Аз съм виждал картини на Хитлер и трябва да ти кажа, че има много добри натюрморти.
Извода го оставям за теб!
Момент,Кашчей! Какъв проблем е за теб,че този човек е решил да следва медицина?
Не искам живота ми да зависи от тройкажииТи искаш ли твоя да зависи от лекар, завършил с тройка
Сам каза, че не живеем в соц-а, тоест няма само 1 лекар, тоест имаш право да си избираш.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
smoothc написа:Не искам живота ми да зависи от тройкажииТи искаш ли твоя да зависи от лекар, завършил с тройка.
Чакай,Станко...къде отиде и ти не знаеш!
1.Откъде знаеш какви са му възможностите,че да го определяш като такъв?
2.Какво означава "лекар завършил с тройка"? ...след като той още дори не е започнал да учи медицина,а какво остава за конкретна специалност?
Че той може да реши да стане гинеколог...и тогава ли ще те лекува
sin4ec написа:marchisio написа:Фенове на "Истинска Кръв" има ли, или само аз съм заблуден
Квойтуй?
Кашчей написа:Секретаршата с високо закопчана блуза ли ходи, като икономка от времето на Виктория
CTAHKO написа:memnto написа:CTAHKO написа:smoothc написа:Аз съм виждал картини на Хитлер и трябва да ти кажа, че има много добри натюрморти.
Извода го оставям за теб!
Момент,Кашчей! Какъв проблем е за теб,че този човек е решил да следва медицина?
Не искам живота ми да зависи от тройкажииТи искаш ли твоя да зависи от лекар, завършил с тройка
Сам каза, че не живеем в соц-а, тоест няма само 1 лекар, тоест имаш право да си избираш.
ГлупостиКакво да избирам
Тези се хранят от моите и твоите данъци, осигуровки и такси
Защо не ме карат да избирам, като ми прибират парите, къде и при кого да отидат
А ти си избери един лекар от Хасково да те видим кой ще избереш
Имал право да избира
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта