1982 написа:il4o_iliew написа:Ето ти няколко доказателства. Ако искаш още, свиркай.
Съжалявам, ама с тая евтина демагогия, не при мен.
Отвори един речник и виж значението на думата "доказателство".
Не знам какви доказателства искаш пичаго? Английски разбираш ли? Нали американофил се пишеш? В първото клипче, пише черно на бяло
изтекъл официален документ на Пентагона, публикуван от judicial watch. Нещо неясно ли има?
Бхерлин Гало е шведски терорист, оперирал в Сирия на страната на ИДИЛ и е оневинен, щото се разбира, че МИ-6 е подкрепял джихадистите. Статията не е на Москва, а е от твоите източници-индепендънт.
Басел Идрис си признава, че си сътрудничи с ИДИЛ, и че много бунтовници отиват при тях. Басел Идрис е генерал от Свободната Сирийска армия-същата, която Америка финансираше и подпомагаше години наред. Самият Обама финансираше бунтовници по програма, по която те полчаваха 500 милиона долара годишно директно от американския бюджет.
Отказът да приемеш доказателствата не ги прави по-малко достоверни. Просто доказва колко си заблуден и предубеден.
И точно ти да говориш за демагогия, дето всеки пост ти е демагогия, тролене, обиди и спам, айде моля ти се.