Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 18:42

1982 написа:Не желая да влизам в темата за акциите, мога много да пиша, но не ми се занимава, вече е история. В случая коментирам само предателя-ма`мун.

Бе вас, всеки който ви напусне е предател. как пък не ви напусна един непредател. ма вие сте майка тереза за футболисти и служители, а те такива злобари. Стойчо снасял инфо на БЛИЦ, ама уволниха Бай Добри, че изнасял инфо.. за Стойчо е ОК да го прави, но на бай Добри е забранено да си приказва с чичо Митко-смешници!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2014 18:44

Stahlgewitter написа:Така да обобщим:От клуба е бил лъган,без заплата и с празни обещания,от негова страна:напуснал.
Той е предал клуба,а клуба него не?Така ли да го разбирам?

Това обобщение ще го направи съдът, понеже има някои детайли по случая, които не са ти много ясни. Менди е посъветван от едни хора как да действа, но може и да не му излезе сметката. Има и документи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2014 18:46

Кашчей написа:
1982 написа:Абе, Кашчей, ти нормален ли си ?? Наказание за ЦСКА за приятелски мач между Литекс и някакви македонци. Какво общо има ЦСКА с този мач, някакви хора отишли там и обиждат въглена. Голям праз.

Ти май си подводно в джакузито?!

А ти май си склерозирало старче, което по цял ден търси само да се заяжда. Сега си намери повод в приятелския мач на Литекс.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2014 18:48

Кашчей написа: Стойчо снасял инфо на БЛИЦ, ама уволниха Бай Добри, че изнасял инфо.. за Стойчо е ОК да го прави, но на бай Добри е забранено да си приказва с чичо Митко-смешници!

Смешник си ти, склеро, по цял ден висиш в тоя форум и сереш по ЦСКА. Това ти е ежедневието на теб. Всеки ден като влезна и едно и също ......

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 18:51

1982 написа:
Кашчей написа: Стойчо снасял инфо на БЛИЦ, ама уволниха Бай Добри, че изнасял инфо.. за Стойчо е ОК да го прави, но на бай Добри е забранено да си приказва с чичо Митко-смешници!

Смешник си ти, склеро, по цял ден висиш в тоя форум и сереш по ЦСКА. Това ти е ежедневието на теб. Всеки ден като влезна и едно и също ......

Цъцъцъ..... ентелегент, та дрънка!

За другите глупости няма ти търся карез..то природата се е погрижила сама, като те е направила фен на ЦСКА :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 юни 2014 18:52

Без удари под кръста :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2014 18:53

Да, поне съм фен и си имам отбор, а животът ми не се осмисля от това да вися в някакъв форум и да плюя по цял ден по другите ....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 18:55

1982 написа:Да, поне съм фен и си имам отбор, а животът ми не се осмисля от това да вися в някакъв форум и да плюя по цял ден по другите ....

Имаш отбор? Лупи, ти ли си?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 юни 2014 18:56

1982 написа:Да, поне съм фен и си имам отбор, а животът ми не се осмисля от това да вися в някакъв форум и да плюя по цял ден по другите ....

Ти какъв отбор имаш?Той Тройчиния няма отбор за момента,ти имаш.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2014 18:57

Старчок, ти май и да четеш не умееш ....

1982 написа:Да, поне съм фен и си имам отбор,

Фен съм и си имам отбор, на когото симпатизирам.

Върни се в “Свободна зона”