Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Абе, Кашчей, ти нормален ли си ?? Наказание за ЦСКА за приятелски мач между Литекс и някакви македонци. Какво общо има ЦСКА с този мач, някакви хора отишли там и обиждат въглена. Голям праз.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Stahlgewitter написа:Какво е това "нещо повече",което може да си получи,заплатата,дупе?Какво?
Ми не знам, светът е шарен, разни хора, разни идеали .... един играч така навремето получи благодарност от едни хора ....
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Ми, да ..... има много случки, предателите никой не ги обича.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Е вие само предатели се събрахте.Тия били сребролюбци,ония не си купили акциЙ/единия вече е кюрда,другия принцесата на Монако/,други бити,че не играят и предали М§Х.То не ви остана читав на вас.

Не желая да влизам в темата за акциите, мога много да пиша, но не ми се занимава, вече е история. В случая коментирам само предателя-ма`мун.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Така да обобщим:От клуба е бил лъган,без заплата и с празни обещания,от негова страна:напуснал.
Той е предал клуба,а клуба него не?Така ли да го разбирам?

1982 написа:Абе, Кашчей, ти нормален ли си ?? Наказание за ЦСКА за приятелски мач между Литекс и някакви македонци. Какво общо има ЦСКА с този мач, някакви хора отишли там и обиждат въглена. Голям праз.
Ти май си подводно в джакузито?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Stahlgewitter написа:Така да обобщим:От клуба е бил лъган,без заплата и с празни обещания,от негова страна:напуснал.
Не разбираш. Той е длъжен да търпи всичко това, защото има честта да носи червената фланелка, харизма, гордост и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

А така
Млатим по всички фронтове 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване