Фенове на ЦСКА предлагат банани на Менди
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
За расистко поведение в контролен мач дали може да има наказания?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:За расистко поведение в контролен мач дали може да има наказания?Фенове на ЦСКА предлагат банани на Менди
Колкото Левски получиха такова когато замеряха същия с банани по време на едно от дербитата ...
[center]

[/center]

[/center]- Stahlgewitter
- Контакти:
[quote="Кашчей"]За расистко поведение в контролен мач дали може да има наказания?
В България ли?
[/quote]Фенове на ЦСКА предлагат банани на Менди
В България ли?

- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:За расистко поведение в контролен мач дали може да има наказания?Фенове на ЦСКА предлагат банани на Менди
Расизъм винаги ще има!Някой трябва да го проумеят това!Това не може да го ''изтръгнеш'' с тъпи правила и закони,защото е част от различието на природата!
Както булдогът не е немска овчарка,така и портокола не е банан!
Тия тъпи идиотски ъмерикански комплексарски простотии не само че не вършат никва работа,ами засилват ''гадния расизъм''!
Аз кат ида в Африка,всички ще ме гледат странно,за което ще ги разбера напълно!Само да не ме претрепят от бой,защото там не прощават,особено в някои части на континента!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Stahlgewitter написа:[quote="Кашчей"]За расистко поведение в контролен мач дали може да има наказания?Фенове на ЦСКА предлагат банани на Менди
В България ли?[/quote]
Не само, а въобще, защото примерно Литекс могат да сезират ФИФА и УЕФА за това, но след като е контролен мач, а тези, които са му предлагали банани са фенове на трети отбор, не участващ в мача...как ли би процедирала ФИФА (примерно) в такъв случай?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Stahlgewitter
- Контакти:
Кашчей написа:Stahlgewitter написа:[quote="Кашчей"]За расистко поведение в контролен мач дали може да има наказания?Фенове на ЦСКА предлагат банани на Менди
В България ли?
Не само, а въобще, защото примерно Литекс могат да сезират ФИФА и УЕФА за това, но след като е контролен мач, а тези, които са му предлагали банани са фенове на трети отбор, не участващ в мача...как ли би процедирала ФИФА (примерно) в такъв случай?[/quote]
Реално би трябвало да има санкции,но тук нещата са малко по-различни и никой няма да даде гласност на нещо такова.

delqnski47 написа:Кашчей написа:За расистко поведение в контролен мач дали може да има наказания?Фенове на ЦСКА предлагат банани на Менди
Расизъм винаги ще има!Някой трябва да го проумеят това!Това не може да го ''изтръгнеш'' с тъпи правила и закони,защото е част от различието на природата!
Тия тъпи идиотски ъмерикански комплексарски простотии не само че не вършат никва работа,ами засилват ''гадния расизъм''!
Аз кат ида в Африка,всички ще ме гледат странно,за което ще ги разбера напълно!Само да не ме претрепят от бой,защото там не прощават,особено в някои части на континента!
Виж, аз знам, че в България много не обичаме да спазваме правила и наредби, защото сме най-великите и.."ти ли ше ми кажеш на мен бе?!?"
Трудно бих си представил такова упорито нарушаване на всякакви правила, наредби и закони, освен с вярата, че сме винаги и прави, и ненаказуеми. То и БФС ( в случая) има голяма вина, защото все ви гали с перце -и вас, и левскарите, и канарите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Stahlgewitter
- Контакти:
Кашчей,БФС гали себе си най-вече,защото не са толкова тъпи да се замесят в скандал заради някой си.И ако ги няма тия,ония и другите ,няма от кой да доят.Зачети се колко свличат на седмица само от измислени глоби,за димки,бомби,трансперанти,факли,знамена,неправилно дишане,гледане изпод вежди,намигане на който не трябва и т.н.

-
Serafim
- Контакти:
Типично цесекарски манталитет е тва - Менди като вкара гол на Левски го боготворяха, а сега го целят с банани, щото човека си позволил, ти да видиш, след като не бил получавал заплата няколко месеца, да прекрати договора си едностранно...
И Гъргоров ако беше черен, и него щяха да го целят с банани...
И Гъргоров ако беше черен, и него щяха да го целят с банани...
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:За расистко поведение в контролен мач дали може да има наказания?Фенове на ЦСКА предлагат банани на Менди
Виж, аз знам, че в България много не обичаме да спазваме правила и наредби, защото сме най-великите и.."ти ли ше ми кажеш на мен бе?!?"
Трудно бих си представил такова упорито нарушаване на всякакви правила, наредби и закони, освен с вярата, че сме винаги и прави, и ненаказуеми. То и БФС ( в случая) има голяма вина, защото все ви гали с перце -и вас, и левскарите, и канарите.
Не само в България,ами навсякъде има расизъм!Тва нещо не може да се изтръгне и правилата срещу него са безмислени...всъщност има смисъл - да взимаме парички от глоби!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.