ЕМИЛ написа:Чакаме английските рендета да гризнат дръвцето![]()
Това е по-сигурно от изгрева на слънцето.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Чакаме английските рендета да гризнат дръвцето![]()
terata написа:modor написа:Варна, Квартал "Аспарухово"........![]()
Снимката я видях във фейсбук страницата на град Варна. Не знам колко е достоверна.
Тая точно незнам колко е достоверна, ама като видях някои от другите в статията, шанса да е истинска е нищожен. А човека направил тия "картинки" заслужава доста сериозен бой.
Тва например, от километри личи, че е правено с фотошоп.
Stahlgewitter написа:ЕМИЛ написа:Чакаме английските рендета да гризнат дръвцето![]()
Това е по-сигурно от изгрева на слънцето.
ЕМИЛ написа:Иво Ангелов ще коментира
FLANKER написа:terata написа:modor написа:Варна, Квартал "Аспарухово"........![]()
Снимката я видях във фейсбук страницата на град Варна. Не знам колко е достоверна.
Тая точно незнам колко е достоверна, ама като видях някои от другите в статията, шанса да е истинска е нищожен. А човека направил тия "картинки" заслужава доста сериозен бой.
Тера,снимката е достоверна(първата).Потвърдиха ми.Водата е отнесла част от кв."Аспарухово",издирват се четирима души.По непотвърдена информация ,мълния е убила дете.
terata написа:FLANKER написа:terata написа:modor написа:Варна, Квартал "Аспарухово"........![]()
Тера,снимката е достоверна(първата).Потвърдиха ми.Водата е отнесла част от кв."Аспарухово",издирват се четирима души.По непотвърдена информация ,мълния е убила дете.
Лошо, надявах се медиите да са попреувеличили, както обикновено! Дано час по-скоро се нормализират нещата там!
sin4ec написа:Англия дали няма да хванат един самолет с испанците, за по-ефтинко...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта