barca4ever написа:абе Зайколюбова къде е да ни каже кога ще иде лятото вече, че неколко дена не съм я меркал
Радхожда се из България . Каза ,че няма да я има 10 дни .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
barca4ever написа:абе Зайколюбова къде е да ни каже кога ще иде лятото вече, че неколко дена не съм я меркал
barca4ever написа:къде ще ваканцувате това лято
sin4ec написа:barca4ever написа:къде ще ваканцувате това лято
Навсякъде другаде, но не и на българското крайморие. Нямам никакво намерение да се къпя в цъфналите и втасали екскременти на намсиколко хиляди човека, да ям претоплена скара и пресечена чорба, да пия топла бира и кръстен алкохол, да слушам гнуснава чалга и да гледам некви тъпи мутри с ланци да се изживяват като великани. Шнур за баба хазайка и нейните наследници-ханджиите. Щото това не са хотели, а обикновени крайпътни ханища.
Та на въпроса-в Родопа планина. На Пастух за риба. Малко в Гърция на море. И на вилата.
Middlesbrough написа:Сесека чака от дни Бергонси, но него още го няма
19.06/10:35
boabbb написа:Абе, игра, той "тики-така"-та вече умре, вие тепърва ще го въвеждате ...![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:boabbb написа:Абе, игра, той "тики-така"-та вече умре, вие тепърва ще го въвеждате ...![]()
![]()
Ко бре.![]()
Чекай да видим... Той човека е бил в Атлетико, пък те никога не са цъкали тик-так.![]()
Най-много да се окопваме като къртици в половината си, и само ще тролваме съперниците.
boabbb написа:Кога ще дойдеш в Пастух, да ти направя атентат![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта