валидол за теб написа:Кашчей, къв шивач си докладвал пак?
Странно... Тео е с перманентен бан по ник, за заобикаляне на бан, а на теб винаги ти се разминава, въпреки че всеки мод знае кой си?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
валидол за теб написа:Кашчей, къв шивач си докладвал пак?
sinchec написа:Kaшчейчо кого иронизирам бе, сладур?![]()
![]()
Кашчей написа:валидол за теб написа:Кашчей, къв шивач си докладвал пак?
Странно... Тео е с перманентен бан по ник, за заобикаляне на бан, а на теб винаги ти се разминава, въпреки че всеки мод знае кой си?!
валидол за теб написа:Кашчей написа:валидол за теб написа:Кашчей, къв шивач си докладвал пак?
И кое му е странното, стара моме?
Има си ай-пи за тази цел и там се вижда, имам ли друг нейм,
sinchec написа:валидол за теб написа:Кашчей написа:валидол за теб написа:Кашчей, къв шивач си докладвал пак?
Остай го, от възрастта му се привиждат разни неща.![]()
валидол за теб написа:sinchec написа:валидол за теб написа:Кашчей написа:валидол за теб написа:Кашчей, къв шивач си докладвал пак?
Остай го, от възрастта му се привиждат разни неща.![]()
Мани го, вместо да чопли семки с некое бабе, пиши малоумности,
Много убав нейм, ненаказуем е
валидол за теб написа:Хаххахаа, дедо ни е луд, той затва е нещаснен, ********** и озлобен, щато търси под говедо теле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта