А хард не искаш ли? Отивам да си гледам мача аз, а и съвсем за други неща си мисля в момента.Кашчей написа:Ньееее..... чакам да чета софт еротични разкази, писани от теб и 1982, но скоро почва мачът, та може и да не дочакам![]()
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
1982 написа:daduradam написа:1982 написа:Да, "нежна душица" съм, не съм фен на простотията. За разлика от теб ..... май.
По цял ден простотии ръсиш, а сега не си бил фен на простотията.
Аз, освен в тази СПАМ тема, вече рядко пиша в други. Тъй че трудно ще ме видиш "да ръся по цял ден простотии".
Баси аргумента, да се смея или да плача
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Кашчей написа:
Ньееее..... чакам да чета софт еротични разкази, писани от теб и 1982, но скоро почва мачът, та може и да не дочакам![]()
![]()
Нещо грешиш, господинът по-горе ги нарече простотии. Приравни ги до псувните и вулгарните обиди на своите любими събратя.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:А хард не искаш ли? Отивам да си гледам мача аз, а и съвсем за други неща си мисля в момента.Кашчей написа:Ньееее..... чакам да чета софт еротични разкази, писани от теб и 1982, но скоро почва мачът, та може и да не дочакам![]()
Не, не искам хард. Вашето софт ми харесва повече
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Някои го предпочитат по-хард...Кашчей написа:Не, не искам хард. Вашето софт ми харесва повече
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
1982 написа:Кашчей написа:
Ньееее..... чакам да чета софт еротични разкази, писани от теб и 1982, но скоро почва мачът, та може и да не дочакам![]()
![]()
Нещо грешиш, господинът по-горе ги нарече простотии. Приравни ги до псувните и вулгарните обиди на своите любими събратя.
Виж, нека на обсъждаме тези, които отсъстват.
Аз отлично видях написаното от Шивача с ника, с който заобикаля шивашкият бан, когато му резнат конеца модовете, но не мисля да го обсъждам.
Така вижда нещата, толкова му е капацитетът-така действа. Всеки сам си носи кръста на изявите, защото никой не пише под диктовка.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Laetitia написа:Някои го предпочитат по-хард...Кашчей написа:Не, не искам хард. Вашето софт ми харесва повече
Аз отговарям за себе си и си казах моите предпочитания.
А сега трябва да избера за кого да викам, при положение, че и двата отбора са неевропейски и естествено не ме вълнуват изоПще. Може би ще си затъкна една сушеница в устата и ще я омекотявам с бира, за да мълча
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:Не ми се оправдавай, твоята простащина отдавна лъщи. И не е само във футболните теми, чел съм ти помиите и по други теми, но явно те търпят модераторите.
Аз не се оправдавам никога. И не дължа обяснения никому, освен на Господ. Когато съм бъркал-съм се извинявал публично. Случаят от снощи не изисква моите извинения. Гледам мненията наоколо, и май ти лъщиш...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа: Не знам какви помии си ми чел, но аз никога не съм те чел, щото си от сивата и посредствена маса.
Аз и не държа да ме четат подобни "велики" умове като теб. Контактувай си с тези от твоето възвишено положение, където псувните и вулгарните обиди са норма.
sin4ec написа: Не помня интелигентни теми от теб, написани културно и с размах, нещо за история, култура, абе за нещо, квото и да е. Щото нямаш такива.
Така е, сигурно нямам, щом казваш ..... а и да имах, не бих ги писал тук, тук е спортен форум, не исторически или културен.
sin4ec написа:Но аз съм си аз и имам честта да го отстоявам, независимо от последствията и обстоятелствата.
Имаш единствено честта да ти търпят простотиите, нищо друго. Други за далеч по-малко ги банват.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:Laetitia написа:Някои го предпочитат по-хард...Кашчей написа:Не, не искам хард. Вашето софт ми харесва повече
Аз отговарям за себе си и си казах моите предпочитания.
А сега трябва да избера за кого да викам, при положение, че и двата отбора са неевропейски и естествено не ме вълнуват изоПще. Може би ще си затъкна една сушеница в устата и ще я омекотявам с бира, за да мълча
Аз също съм за сушеницата и бирата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага