Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Значи да ви светна пицата е измислена в Италия и първоначално са я приготвяли за да я дават на бедните .
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Казват ми да не ям и пия нищо еди си колко часа. Само твойте лекари предписват сладко за всичко 

Хах, ама аз съм сериозна! Като ми вадиха мъдрец преди време, зъболекарят каза да ям сладолед, че по-бързо да зарасне раната. И аз, като добра пациентка, го послушах.YANTRA_FOREVER написа:Казват ми да не ям и пия нищо еди си колко часа. Само твойте лекари предписват сладко за всичко

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Laetitia написа:Хах, ама аз съм сериозна! Като ми вадиха мъдрец преди време, зъболекарят каза да ям сладолед, че по-бързо да зарасне раната. И аз, като добра пациентка, го послушах.YANTRA_FOREVER написа:Казват ми да не ям и пия нищо еди си колко часа. Само твойте лекари предписват сладко за всичко
Аз последния път на зъболекар имах проблем с венеца и ме болеше много, намаза ме с нещо от него не можех да дишам и ми биха инжекция да си поемам въздух, пулса ми беше над 150 и стоях 3 дни в кардиология.

Laetitia написа:Да, да, то така става.CTAHKO написа:Ще те призная, ако сама си точиш спагетитеМашина си трябва за тая цел.
Става и без машина, не е сложно. Елементарно е, ама си е играчка

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Какъв е тоя касапин, бре?! Моят е супер точен и нежен - почти нищо не усещам, а не търпя много на болка, особено там...YANTRA_FOREVER написа:Аз последния път на зъболекар имах проблем с венеца и ме болеше много, намаза ме с нещо от него не можех да дишам и ми биха инжекция да си поемам въздух, пулса ми беше над 150 и стоях 3 дни в кардиология.Искам като твоя зъболекар
![]()
ЕМИЛ написа:Значи да ви светна пицата е измислена в Италия и първоначално са я приготвяли за да я дават на бедните .
То по принцип цялата италианска кухня идва от беднотията им и многодетните иатлиански семейства

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Laetitia написа:Какъв е тоя касапин, бре?! Моят е супер точен и нежен - почти нищо не усещам, а не търпя много на болка, особено там...
А пък преди трябваше там да ми слагат разни неща, специални лечения, че ми липсват 2 зъба от тея задните

Мъдреци ли имаш предвид? Те са супер гадни и почти винаги дават някакви проблеми. На мен единият ми растеше перпендикулярно на другите, ама впоследствие се изправи.YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Какъв е тоя касапин, бре?! Моят е супер точен и нежен - почти нищо не усещам, а не търпя много на болка, особено там...
А пък преди трябваше там да ми слагат разни неща, специални лечения, че ми липсват 2 зъба от тея заднитеи трябваше да ми подреждат другите, та ми препоръчаха някаква в Асеновград. Отидох до там и тя каза, че не се занимавала точно с такива работи ама имала много добра колежка в Габрово

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Laetitia написа:Мъдреци ли имаш предвид? Те са супер гадни и почти винаги дават някакви проблеми. На мен единият ми растеше перпендикулярно на другите, ама впоследствие се изправи.Мразя зъболекарите. Нямам проблем да ми вземат кръв, да ми хакват инжекции и какво ли не, ама бръкнат ли ми в устата, усетя ли оная специфична миризма на зъболекар, съм аут...