YANTRA_FOREVER написа:MaRTo1233 написа:Лендън Донован ще играе лиПомня 2002 или 2006 беше откритието на Мондиала ...
После нещо залезе
Не. В САЩ много реват, че Клинси го изхвърли
Жалко, тва щеше да му е май 4-ти Мондиал .. което си е постижение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
YANTRA_FOREVER написа:MaRTo1233 написа:Лендън Донован ще играе лиПомня 2002 или 2006 беше откритието на Мондиала ...
После нещо залезе
delqnski47 написа:А някой може ли да ми препоръча ''kindle '' на добра цена!Че до колкото разбрах са скъпички и струват колкото един таблет!Нещо такова бях чул!
Кашчей написа:
на тоя, дето те целува, колко време му даде
Кашчей написа:delqnski47 написа:А някой може ли да ми препоръча ''kindle '' на добра цена!Че до колкото разбрах са скъпички и струват колкото един таблет!Нещо такова бях чул!
Абе, под 250 не си струва
не знам таблет за толкова, но тук, в техно..едиси к`во си видях такова нЯщо за 250.
Като имаш предвид, че ще е само текст, това събира страшно много информация.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
MaRTo1233 написа:YANTRA_FOREVER написа:MaRTo1233 написа:Лендън Донован ще играе лиПомня 2002 или 2006 беше откритието на Мондиала ...
После нещо залезе
MaRTo1233 написа:YANTRA_FOREVER написа:MaRTo1233 написа:Лендън Донован ще играе лиПомня 2002 или 2006 беше откритието на Мондиала ...
После нещо залезе
Кашчей написа:не знам таблет за толкова, но тук, в техно..едиси к`во си видях такова нЯщо за 250.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:delqnski47 написа:А някой може ли да ми препоръча ''kindle '' на добра цена!Че до колкото разбрах са скъпички и струват колкото един таблет!Нещо такова бях чул!
Абе, под 250 не си струва
не знам таблет за толкова, но тук, в техно..едиси к`во си видях такова нЯщо за 250.
Като имаш предвид, че ще е само текст, това събира страшно много информация.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта