История на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Oo

Мнениеот Drunken_Master » 01 окт 2020 18:41

pomiqrat написа:Ехааа, САЩ направили 40-годишен план за унищожението та СССР, но ни мой комнетата да напраят план за България. Поне пиши от различни профили да не ти се смеем. Каго няма кой да те санкциотира мяташ кото ти падне. Като отидеш в чужбина си го държиш в ръката.

Пича, който твърдеше, че Иван Вазов се е бил на Дойран ми говори за бисери... ПХАХАХАХАХАХА ! Няма по-верен последовател на Сиса от теб. С тази разлика, че тя се засрами, докато ти си упорит. :lol:
Иначе съм ти голям трън в очите, постоянно ме ковеш след всеки пост... :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Преходът

Мнениеот Drunken_Master » 01 окт 2020 18:46

Thsmith написа:Игор Бунич, златото на партията! Това е добро четиво по темата.

Чел съм я, съвсем друг е въпросът, дали нещата са истина вътре...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: История на България

Мнениеот Thsmith » 01 окт 2020 18:51

Е, човек... ако ти и близкия ти кръг контролирате даден сектор от икономиката изцяло, няма ли да направите нужното за да продължите да го правите и при промени в управленската структура? Тук не говорим за някакви пъклени планове как да ти стъжни живота някой след 50 години, а просто как да се задържиш отгоре. Как активите да станат персонално твой и да разполагаш с тях както намериш за добре без да дадеш възможност на друг да се възползва.
Не е кой знае каква философия и изобщо не е трудно, нито налага някакви кой знае какви кроежи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

1989

Мнениеот Drunken_Master » 01 окт 2020 19:28

Имам предвид, че доста шокиращи разкрития имаше, особено за Горбачов...
Освен това, не забравяй, че твоят човек също беше част от разпределянето на порциите. Като това да продадеш сума ти предприятия за жълти стотинки...
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 окт 2020 19:49

Къде твърдя, че Иван Вазов се е бил. Чакам.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 окт 2020 20:32

Бунич е толкова историк, колкото и гурото му Резун. На основата на домисли, правят размисли, при това неверни. Има толкова литература, при това от специалисти по глупостите писани от тези двама, че няма да ви стигне година да ги прочетете. За който се интересува всичко е в този многократно цитиран от мен сайт-библиотека: http://militera.lib.ru/. Там има всичко - за Бунич, против Бунич - събрани на едно място: http://militera.lib.ru/1/cats/search/in ... 0#lr=10379. Сами ще си направите изводите, ако имате нещо в пространството между ушите и ви се чете. Няма нужда от медиатори.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: 1989

Мнениеот Soulen » 01 окт 2020 21:18

Drunken_Master написа:Имам предвид, че доста шокиращи разкрития имаше, особено за Горбачов...
Освен това, не забравяй, че твоят човек също беше част от разпределянето на порциите. Като това да продадеш сума ти предприятия за жълти стотинки...

Смит ти го е обяснил с прости думи,няма да го повтарям. А това, че материала е кофти е факт и не виждам някой да го отрича.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 окт 2020 21:31

Мога ли да си продам 20-годишния Мерцедес, който не е виждал сервиз от 10 години за не жълти стотинки :mrgreen: Костов е виновен
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Горбачов

Мнениеот Drunken_Master » 01 окт 2020 21:57

Der Schmarotzer написа:Бунич е толкова историк, колкото и гурото му Резун.

Еми и аз това викам, де...
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 окт 2020 02:51

Не се и съмнявам, че за някои личности са доста неудобни такива като Бунич и Литвиненко. Още повече мозъци като Каспаров.
Това естествено не е нещо необяснимо или толкова странно. Когато човек има изградена гледна точка, много често търси не нови знания, а опорна точка за съответната теза.

Drunken_Master написа:Имам предвид, че доста шокиращи разкрития имаше, особено за Горбачов...

Аз съм далеч от мисълта, че приватизацията беше изпълнена по най-добрия начин, но нека да сме коректни за това колко струват предприятия, които произвеждат нещо напълно неконкурентно и нямащо никакво пазарно бъдеще. Още повече в ситуация на хиперинфлация и нужда от всеки $ на момента, без възможност да покриваш загуби за да преобразуваш нещо във времето.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”