Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Шивач, нека приключим за тази вечер, че хасковлията и русенския професор са хора на възраст и току виж ги подкосил някой инфаркт. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
becks32milan написа:Само Челси
Ей това е приказка

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
modor написа:Добре сте се подкаралиСлед малко сами ще си кажете и майчиното мляко
![]()
Модераторе, шибвай ми едноседмичен бан и поясни на клиентелата колко пъти Синчец е банван. И дали му се е разминавало. Ако от мен зависи дали да се даде такава информация-давам публично съгласието си!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
hajitsu написа:Шивач, нека приключим за тази вечер, че хасковлията и русенския професор са хора на възраст и току виж ги подкосил някой инфаркт.
Ти си приключил още преди да си почнал, моето патенце, ама не си го осъзнал

Последна промяна от CTAHKO на 16 юни 2014 23:42, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
hajitsu написа:Шивач, нека приключим за тази вечер, че хасковлията и русенския професор са хора на възраст и току виж ги подкосил някой инфаркт.
нищо им няма, теа са отрасли с камчия и само москвич с картофи може да им причини.....мазол

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:modor написа:Добре сте се подкаралиСлед малко сами ще си кажете и майчиното мляко
![]()
Модераторе, шибвай ми едноседмичен бан и поясни на клиентелата колко пъти Синчец е банван. И дали му се е разминавало. Ако от мен зависи дали да се даде такава информация-давам публично съгласието си!
Modor-атора

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- ralka_levskarka
- Контакти:
delqnski47 написа:Вътре си и аз потвърждавам!![]()
Само да не попаднеш на даскал-чорбаре и да те не усети,че си геренско моме!Макар,че тоя тип даскали викат и на мене че съм геренски!Отивам да му дам книжката да ми даде подпис и тоя ми вика:
''Що не идваш на лекции бе!Къв подпис да ти дам!Ся остава и левскар да си''
И аз ''Да бееее,професор Михов,няма такова нещо''
Стана един лаф,теглихме по една на цялата герена и всичко завърши с хепи енд+автографче за мене!![]()
Щом ти си казал

Така значи, ми вече ще разучавам за кой отбор е преподавателя и който, той е, оценки да има

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
sin4ec написа:modor написа:Добре сте се подкаралиСлед малко сами ще си кажете и майчиното мляко
![]()

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
хАМА, вий сириузно ли си мисуихте че ша ма разкарате от форома. гъздей геи
. 

- delqnski47
- Контакти:
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Вътре си и аз потвърждавам!![]()
Само да не попаднеш на даскал-чорбаре и да те не усети,че си геренско моме!Макар,че тоя тип даскали викат и на мене че съм геренски!Отивам да му дам книжката да ми даде подпис и тоя ми вика:
''Що не идваш на лекции бе!Къв подпис да ти дам!Ся остава и левскар да си''
И аз ''Да бееее,професор Михов,няма такова нещо''
Стана един лаф,теглихме по една на цялата герена и всичко завърши с хепи енд+автографче за мене!![]()
Щом ти си казал, ама на нокти съм, няма как. Знаеш колко ми е голямо желанието
![]()
Така значи, ми вече ще разучавам за кой отбор е преподавателя и който, той е, оценки да има
Повечето са цесекари,по мои наблюдения!

Тактиката е следната:ако почне да те критикува и храни,кимаш с глава като идиот!Ако започне на тема футбол - гледаш като дебил в земята и казваш,че не разбираш от футбол!Ще изпържи,ако почнеш да му отговаряш,да знаеш!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.