Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 16 юни 2014 22:37

CTAHKO написа:
hajitsu написа:
Кашчей написа:Лилаво

Розово*

ИзображениеИзображениеИзображение

Някой не особено умен фен на ЦСКА е решил, че кравата Милка е с лилав цвят и оттам цялата армейска кохорта, без да мисли, повторя тази глупост :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2014 22:37

modor написа:
delqnski47 написа:Абе къде е ros-ьен бе!! :roll: Някой знае ли?

В началото на месеца се появи за малко и пак изчезна :lol:

Бах го у фантома!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 юни 2014 22:37

memnto написа:
Rivaldo10 написа:
memnto написа:С кое по-точно? ;)

Сериозно ли? :lol:

Да, отговори ми. :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2014 22:39

sin4ec написа:
1982 написа:Не знам той какво си проси, но тоя синчец ръси псувни и цинизми наред, ама гледам никой не му обръща внимание. Открай време е така.

Верно? Ама не забелязваш същите на другарката ти червена гейша шивача, а? Прекрасно ги виждаш, но си траеш като п....а! Душичка златна, толкова ви е всичкото!

В как да различиш червената шивачка сред милионите им фенове :lol: Те са толкова много, а тя е само една :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 юни 2014 22:39

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:Абе къде е ros-ьен бе!! :roll: Някой знае ли?

Делянеее, Делянее, как е любовта?

Нещо не ми написа(каза) името правилно май :oops: :mrgreen:

ДилянЬеееее.. така как е :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 16 юни 2014 22:40

[wrapimg=]http://img2.findthebest.com/sites/default/files/2307/media/images/Hot_Pink_430052_i0.png[/wrapimg]
Розово, далтонист.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юни 2014 22:43

Rivaldo10 написа:
1982 написа:Не знам той какво си проси, но тоя синчец ръси псувни и цинизми наред, ама гледам никой не му обръща внимание. Открай време е така.

Сигнализирал си, но не си дал линка както трябва. Вече всичко ще е преценка на колегите, когато прегледат темата. ;)

Именно. Да се види от кого тръгва всичко. Щото аз не съм споменал нечия майка или жена, за разлика от пловдивската мазмантия с хомонаклонности. А да седя и гледам безучастно как някаква жалка отрепка ми надига, просто няма да стане! Бан-бан. Това е положението!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

pomiqr159

Мнениеот pomiqr159 » 16 юни 2014 22:44

Кашчей написа:
CTAHKO написа:
hajitsu написа:

Розово*

ИзображениеИзображениеИзображение

Някой не особено умен фен на ЦСКА е решил, че кравата Милка е с лилав цвят и оттам цялата армейска кохорта, без да мисли, повторя тази глупост :mrgreen:

Полегни си. Вече си твърде стар, за да стоиш до късно пред компютъра. Губиш разсъдака си.

http://www.milka.bg/milka2/page?siteid=milka2-prd&locale=bgbg1&PagecRef=614
Кравата Милка
Още първата опаковка на шоколада Милка през 1901 г. е лилава и е украсена с черно-бялата тогава крава на фона на Алпите.

Но защо точно крава? Както никое друго животно кравата въплъщава родината и същността на марката Милка: алпийският свят и алпийското мляко. Но как кравата става лилава? Вдъхновени от мотото „Направи чуждото познато, отчужди познатото” собсвениците на марката Милка оцветяват не само опаковката, но и рекламоносителя си (кравата) в лилаво, за да привлекат вниманието към шоколада Милка.

В първата печатна рекламна кампания много други предмети като коледни дръвчета и балони са лилави, но по-късно остава само лилавата крава. Тя подхожда на марката и въплъщава емоции като мекота и нежност. „В Алпите въздухът е по-чист, водата е по-бистра и тревата е по-зелена. Затова кравите дават по-добро мляко. По-доброто мляко осигурява по-добър, по-нежен шоколад.” Това твърдение проправя пътя на лилавата крава на фона на Алпите и оттогава тя дава облика на рекламата на Милка.

Първото телевизионно излъчване на Милка с лилавата крава е през 1973 г., за което агенция „Young & Rubicam” получава златно отличие от Клуба на арт директорите. От 1973 г. лилавата крава Милка играе главна роля в 110 телевизионни клипа и се превръща в култ.

Лилавата крава днес

От 90-те години кравата върху опаковките изглежда по един и същи начин: крава от породата Симентал снимана отляво с леко наведена глава с надпис и петна.

Днес кравата Милка се е превърнала в един от най-успешните рекламни образи, носещ радост, жизненост и настсроение. През 1995 г., когато в Бавария, по време на конкурс, 40 000 деца трябвало да нарисуват крава, едно от всяки три деца избрало да я оцвети в лилаво. Лилавата крава Милка е символ на качество. Тя е симпатична, добродушна и търпелива. Затова тя има фенове по целия свят и всяка година помага на около 400 милиона блокчета нежен шоколад с чисто алпийско мляко да достигнат почитателите си и да им дарят миг спокойствие и нежност.
Последна промяна от pomiqr159 на 16 юни 2014 22:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2014 22:44

ralka_levskarka написа:ДилянЬеееее.. така как е :mrgreen:

Е тва е приказка :lol: :lol:
Кво стана с изпитьитьие е ,изрод! :lol: Ойде ли у Софията да малтретираш малки чорбаре из шопско! :lol: Влезна ли у наш университет тука ! :lol:
Последна промяна от delqnski47 на 16 юни 2014 22:46, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2014 22:45

sin4ec написа:
Rivaldo10 написа:

Сигнализирал си, но не си дал линка както трябва. Вече всичко ще е преценка на колегите, когато прегледат темата. ;)

Именно. Да се види от кого тръгва всичко. Щото аз не съм споменал нечия майка или жена, за разлика от пловдивската мазмантия с хомонаклонности. А да седя и гледам безучастно как някаква жалка отрепка ми надига, просто няма да стане! Бан-бан. Това е положението!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lLCEUpIg8rE[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”