Лайна,ебане,говеда и свине!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Тия дни е явно, че има само лилавите модератори на смяна, всички други са се изпокрили.
sin4ec написа:CTAHKO написа:Не му обръщай вниманиеТой е с ментални увреждания и е имал трудно детство
Не е за смях, не е и за обиди
Бе и аз така започвам да мисля...Завалията, кой знае какви волтови дъги и жар птици са му подавали в маалата, не ти е работа. Заеби, верно не е за смях...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
delqnski47 написа:Абре форумо е станал много ''цветен'' напоследък!![]()
Лайна,****е,говеда и свине!Оправи ми се деня(да ме не критикуват моралистите,че така се забавлявам,молим много
![]()
)
hajitsu написа:Спри да се правиш на ударен и си понеси последствията като мъж. Ралка се държи по-мъжки от теб на моменти, смешко. Айде стига ти толкова слава.
Rivaldo10 написа:memnto написа:Тия дни е явно, че има само лилавите модератори на смяна, всички други са се изпокрили.
Явно е, че си просиш наказанието.
memnto написа:Кашчей написа:memnto написа:Кашчей написа:memnto написа:Тия дни е явно, че има само лилавите модератори на смяна, всички други са се изпокрили.
ти така и не разбра разликата между лилаво и виолетово.. спец![]()
Не си интересен.
Това не променя факта, че не разпознаваш цветовете
Казваш ти - поредният лаик. Дали трябва да се съобразявам с твоето мнение?Едва ли...
Rivaldo10 написа:memnto написа:Тия дни е явно, че има само лилавите модератори на смяна, всички други са се изпокрили.
Явно е, че си просиш наказанието.
sin4ec написа:delqnski47 написа:Абре форумо е станал много ''цветен'' напоследък!![]()
Лайна,****е,говеда и свине!Оправи ми се деня(да ме не критикуват моралистите,че така се забавлявам,молим много
![]()
)
Ами ного беше замрял, та го посъживихме малко!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта