Laetitia написа:Просто това име е вече опетнено.
Името не може да бъде опетнено от някакъв си човек.
Laetitia написа:А ти конкретно моята ли искаш да вадиш ??
Ми ти си я предложи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Просто това име е вече опетнено.
Laetitia написа:А ти конкретно моята ли искаш да вадиш ??

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Може, даже и от двама.1982 написа:Името не може да бъде опетнено от някакъв си човек.
Questo non è vero.1982 написа:Ми ти си я предложи.![]()
![]()

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ти пък какво се извиняваш, да не е наша темата.YANTRA_FOREVER написа:Извинявайте, че ви се намесвам в разговора, но за мен мъжките имена са ми проблем. Надали някога ще трябва да избирам име на мъжко дете, но би било трудно. Харесват ми основно такива, които в България не биха звучали добре.

Laetitia написа:Ти пък какво се извиняваш, да не е наша темата.YANTRA_FOREVER написа:Извинявайте, че ви се намесвам в разговора, но за мен мъжките имена са ми проблем. Надали някога ще трябва да избирам име на мъжко дете, но би било трудно. Харесват ми основно такива, които в България не биха звучали добре.Аз харесвам царствени имена като Калоян и Симеон, бих си кръстила сина така, ако имам момченце.
Не ме кефят някакви имена, които звучат нелепо... Дейвид Хаджипанайотов...

Тоз пък, да не съм те вързала да не спиш, бре.1982 написа:Хайде, лягай вече....
Какви са тия имена, африкански ли?YANTRA_FOREVER написа:Куабена се дава на дете, родено във вторник, така че си е и до късмет
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта