Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Е това кво го топли човек на когото дори фармацефтичната индустрия не му помага да вдигне самолета
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
нека да чуем и версията на Димич.Кое е нарушило душевният му комфорт днес............
ЕМИЛ написа:нека да чуем и версията на Димич.Кое е нарушило душевният му комфорт днес............
В края на март Кривия и компания още повече ще нарушат душевния му комфорт
modor написа:Академик
Академик Благовест Сендов
niki87 написа:ЕМИЛ написа:нека да чуем и версията на Димич.Кое е нарушило душевният му комфорт днес............
В края на март Кривия и компания още повече ще нарушат душевния му комфорт![]()
![]()
Да е жив и здрав пък да видим... Щото това студено време, знаеш ли как се отразява на ставите на старците...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Свиквайте с подобни гледки,цяла пролет ще гледаме това

ros написа:Да е жив и здрав пък да видим... Щото това студено време, знаеш ли как се отразява на ставите на старците.... Стават като метеоролози...
Хаха.Това да ни е проблема.Чакай да видим дали въобще ще имаме конкуренция...............
ros написа:Дими, пак ли аут? Не се ли пребори и днес?
Ами не!!!!
Явно вероятността аз да си зема изпит е колкото Левски да стане шампион-демек-0%!

Духовит си... това ми харесва