Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 09 фев 2016 00:17

il4o_iliew написа:Хаха това за портрета на Хитлер в кабинета на Дълес ли е най-важното нещо, за което са хвана?

Това просто доказва как не се свениш да пускаш дори откровени лъжи, само и само да се лее помия по САЩ. ;) ;)

il4o_iliew написа:И за договорът между САЩ и Русия-факт е, че е имало споразумение, може и да съм сбъркал, но това доказва, че не папагалствам като теб и разни други.

Доста често "бъркаш" нещо, и все еднопосочно ?! ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 фев 2016 00:33

diplomat написа:
il4o_iliew написа:Станко не е невеж. Напротив доста по-компетентен е и от теб и от Томи по повечето въпроси. ;)

Станко е компетентен колкото един компот от праскови. :lol: Прави се на голям трейдър и се гордее с жалките си печалби в долари, иначе бил комунист. :lol: :lol: Ебати пародията.

Толкова мога, толкова правя 8-) Който може повече, нека прави, не съм душманин на никого 8-) Ти ако можеш повече, давай, кой ти пречи 8-)

П.П. Ей там ви пльоснах една статистика на НСИ, що така всички се изпокрихте като мишки и никой не я коментира 8-) Щото сте тотални аматьори, затова 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 фев 2016 01:05

Не сме тотални аматьори, а ти си слаб провокатор.

Ходи на "Лубянка", да ти сменят чипа, че тоя дава бъгове вече. Изображение Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2016 07:51

1982 написа:
il4o_iliew написа: Добрите САЩ

Никога не съм наричал САЩ "добрите", нито съм намеквал, че са такива, още един път се убеждавам, че вие не четете какво ви се пише, вие си знаете наизуст - който не плюе САЩ яростно, е соросоид, американофил и изкарва САЩ добрите и готините.

Не да плюеш яростно, ама поне уан критика рекни бе. Щот аз тъй кат гледам в момента, виждам от чии действия извън собствените държавни граници има по-големи и по-скапани последствия. Ма ти може и да ме обориш ако искаш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2016 08:04

il4o_iliew написа:Да бе, то затова всяка новина анти-САЩ според теб е московска пропаганда и е изсмукана от някоя помийна яма. Този, който я е пусал пък е платен агент на кремъл, болшевик, русофил и т.н.

Против американския народ нищо против нямам. Външната им политика обаче всеки е длъжен да осъжда. Поне ако е осведомен малко за случващото се в света.

Външната им политика подлежи на санкции според доста резолюции, на които самите САЩ се позовават. Последният пример е Сирия, където те влязоха в разрез с всички установени международни правни норми. Но както знаем Путин е виновен. Ей ги на и ООН рекоха, че Асад е виновен, обаче пък САЩ що не са виновни след като нарушиха устава на организацията, която се помещава в Ню Йорк, ей тва не го разбрах. Ама след като американските дружки Саудитска Арабия председателстват Съвета за човешките права към ООН, вече нищо не разбирам.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 фев 2016 08:33

fcb_bg написа:
il4o_iliew написа:Да бе, то затова всяка новина анти-САЩ според теб е московска пропаганда и е изсмукана от някоя помийна яма. Този, който я е пусал пък е платен агент на кремъл, болшевик, русофил и т.н.

Против американския народ нищо против нямам. Външната им политика обаче всеки е длъжен да осъжда. Поне ако е осведомен малко за случващото се в света.

Външната им политика подлежи на санкции според доста резолюции, на които самите САЩ се позовават. Последният пример е Сирия, където те влязоха в разрез с всички установени международни правни норми. Но както знаем Путин е виновен. Ей ги на и ООН рекоха, че Асад е виновен, обаче пък САЩ що не са виновни след като нарушиха устава на организацията, която се помещава в Ню Йорк, ей тва не го разбрах. Ама след като американските дружки Саудитска Арабия председателстват Съвета за човешките права към ООН, вече нищо не разбирам.

Е как да се наложат санкции на САЩ? Това е все едно един съдия да осъди сам себе си или Путин да поиска вот на недоверие от себе си :lol: :lol: :lol:

Който е шефа, той поръчва музиката. Досега САЩ бяха либерални и Европа се напълни с негри и мюслита. Ако САЩ кажат, че негрите и мюслитата са лоши, Европа бързо ще започне да им приглася. Каквото каже силния, това е правилното, независимо дали на някой му харесва.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 фев 2016 11:22

Ердоган заплашил да наводни Гърция и България с мигранти

"Можем да отворим вратите към Гърция и България по всяко време и можем да качим тези бежанци на автобуси", е казал Ердоган.
"Ако не ни дадете 3 милиарда евро за две години, тогава няма смисъл да продължаваме разговора. Гърция получи 400 милиона евро по време на кризата. Ние трябваше да удържим част от тези средства и да ги използваме за създаването на зона за безопасност в Сирия, така че да решим проблема с бежанците", е казал турският президент на европейските лидери, предаде ТАСС.

Планът за действие, който предвижда ЕС да отпусне три милиарда евро на Турция, беше изработен в края на миналата година. В замяна Анкара трябва да осигури по-добра защита на границата си.

"На ЕС ще се наложи да се справя с повече от едно момченце, удавило се край бреговете на Турция. Ще трябва да се справи с 10 000, с 15 000 души. А как ще успеете да се справите с тях?", е попитал Ердоган двамата лидери.

Ройтерс допълва, че задавайки този въпрос Ердоган е попитал Туск и Юнкер дали ЕС ще "убие бежанците", за да се справи с кризата.

По време на разговора турският президент е засегнал и темата за атентатите в Париж и за тероризма. По думите му, цитирани от гръцкия сайт, терористичните актове в Париж са свързани с нищетата и със социална изолация.

"Тези хора са необразовани, те все така ще бъдат терористи за Европа", е казал Ердоган по адрес на нападателите. Той е подчертал, че Турция се бори с "групировката Ислямска държава, с Демократическия съюз (партията на сирийските кюрди) и с всички".

По време на срещата е станало дума и за доклада на Европейската комисия за напредъка на Турция по пътя й към присъединяване към ЕС. Ердоган се е възмутил от съдържанието на доклада и го е определил като "оскърбително".

"Кой е написал този доклад? Как сте могли изобщо да напишете подобно нещо? Мнозинството от турците не искат Турция да стане член на ЕС, защото вие изготвяте такива доклади", е казала турският президент на двамата европейски лидери.

В доклада, публикуван на 10 ноември миналата година, се говореше, че в Турция процесът на реформи се е забавил миналата година, а напредъкът в борба с корупцията и гарантиране на независимостта на съдебната система е определен като ограничен.

Освен това ЕК отбеляза, че Турция е направила значителна стъпка назад в сферата на спазване на свободата на пресата и има негативна тенденция в сферата на съблюдаване на правата на човека.

Според изнесеното в гръцкия сайт Ердоган често пъти е прекъсвал Юнкер и Туск, а разговорът е бил доста разпален. Президентът е обвинил ЕС, че е разочаровал Турция, а Юнкер лично, че не е проявил уважение към него.

Според гръцкото издание Ердоган е казал, на Юнкер, бивш премиер на малката страна членка на ЕС Люксембург, че трябва да засвидетелства повече уважение към 80-милионната Турция, предаде Ройтерс. "Люксембург е само като един малък град в Турция", казал Ердоган", цитиран от Ройтерс.

В понеделник германският канцлер Ангела Меркел беше на посещение в Анкара. В турската столица тя проведе преговори с министър-председателя Ахмет Давутоглу, а по-късно и с държавния глава Реджеп Тайип Ердоган.

Давутоглу каза, че Турция прави всичко по силите си, за да прекъсне нелегалната миграция към Европа, но ще продължи политиката си на отворени врати за бежанците, бягащи от гражданската война в Сирия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 фев 2016 11:26

fcb_bg написа:
1982 написа:

Никога не съм наричал САЩ "добрите", нито съм намеквал, че са такива, още един път се убеждавам, че вие не четете какво ви се пише, вие си знаете наизуст - който не плюе САЩ яростно, е соросоид, американофил и изкарва САЩ добрите и готините.

Не да плюеш яростно, ама поне уан критика рекни бе. Щот аз тъй кат гледам в момента, виждам от чии действия извън собствените държавни граници има по-големи и по-скапани последствия. Ма ти може и да ме обориш ако искаш.

Пак те питам, ти колко пъти разкритикува Русия, поне "один" път "бе", че ми държиш сметка аз дали критикувам омразния ти САЩ ?! ;) ;)
А явно не си и чел какво съм писал за САЩ и Косово, примерно, ти "четеш" само това, което ти изнася.

И не ми пиши за държавни граници, че не знам кой наскоро заграби чужда територия, погазвайки всякакви международни закони. Май не беше САЩ ?! :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 фев 2016 11:32

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:

Пак те питам, ти колко пъти разкритикува Русия, поне "один" път "бе", че ми държиш сметка аз дали критикувам омразния ти САЩ ?! ;) ;)
А явно не си и чел какво съм писал за САЩ и Косово, примерно, ти "четеш" само това, което ти изнася.

И не ми пиши за държавни граници, че не знам кой наскоро заграби чужда територия, погазвайки всякакви международни закони. Май не беше САЩ ?! :lol: :lol:

На мен рсуката външна политика не ми пречи. Не те направиха тъй, че тука да напират брадати майки и афгански семейства. Не направиха те тъй, че тука имаха мерак да нахлуят шиптърите бежанци. Всичко тва го напраиха онез рогати говеда, дето требва да върнат земята на индианците и за чиято политика ти каза, че не ти пука.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2016 11:52

fcb_bg написа:На мен рсуката външна политика не ми пречи. Не те направиха тъй, че тука да напират брадати майки и афгански семейства. Не направиха те тъй, че тука имаха мерак да нахлуят шиптърите бежанци.

Мммм, зависи на коя конспирация ще се довери човек.

Щото има... Некои факти и свидетели, и за това, че Русия и Иран, също имат вина за бежанската криза.
Под благосклонният поглед на Щатите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”