http://mobile.reuters.com/article/idUSKCN0VE21S
Иран престава да приема долари като валута за петрола си.
Май скоро време може да очакваме щатска военна окупация в Иран. Доста по-кръвожадна дори от тази в Ирак.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
il4o_iliew
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Братче, ти има ли един ден поне, в който да не се занимаваш със САЩ ??
Гледам, по цял ден следиш всяка новина, материал и статия за тях, филтрираш коя е удобна и коя не е, и тичкаш бързо да я пуснеш тук.

Гледам, по цял ден следиш всяка новина, материал и статия за тях, филтрираш коя е удобна и коя не е, и тичкаш бързо да я пуснеш тук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
il4o_iliew
- Контакти:
1982 написа:Братче, ти има ли един ден поне, в който да не се занимаваш със САЩ ??![]()
![]()
![]()
Гледам, по цял ден следиш всяка новина, материал и статия за тях, филтрираш коя е удобна и коя не е, и тичкаш бързо да я пуснеш тук.![]()
Слагаш ме в спиък с врагове и въобще не ме четеш.
Така всички проблеми ти се решават. Един болшевик, путинофил, агент на Кремъл по-малко, който да тормози американофило-туркофилската ти душа. Животът ще ти е по-лесен. Добрите САЩ, лошите болшевили и русофили. Също както и досега.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа: Добрите САЩ
Никога не съм наричал САЩ "добрите", нито съм намеквал, че са такива, още един път се убеждавам, че вие не четете какво ви се пише, вие си знаете наизуст - който не плюе САЩ яростно, е соросоид, американофил и изкарва САЩ добрите и готините.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
il4o_iliew
- Контакти:
Да бе, то затова всяка новина анти-САЩ според теб е московска пропаганда и е изсмукана от някоя помийна яма. Този, който я е пусал пък е платен агент на кремъл, болшевик, русофил и т.н.
Против американския народ нищо против нямам. Външната им политика обаче всеки е длъжен да осъжда. Поне ако е осведомен малко за случващото се в света.
Против американския народ нищо против нямам. Външната им политика обаче всеки е длъжен да осъжда. Поне ако е осведомен малко за случващото се в света.
il4o_iliew написа:Да бе, то затова всяка новина анти-САЩ според теб е московска пропаганда и е изсмукана от някоя помийна яма. Този, който я е пусал пък е платен агент на кремъл, болшевик, русофил и т.н.
Абе то от американския народ след резерватите не остана кой знае колко.
Впрочем, прилагателното "американски" се лепи на всякакви неща по най-неподходящ начин. Ако се погледне обективно, освен че няма никаква държава "Америка", няма как да има и "американски президент", и "американско кино", и особено """американска култура""" (за последното словосъчетание трябва огромен брой кавички), когато се отнасят до територията между Канада и Мексико. За себе си съм решил въпроса, като употребявам "съединеноамериканощатски", но и това е половинчато решение, защото самото наименование "Съединени американски щати" също не е коректно - на континента Америка има и други държави, състоящи се от съединени щати.
Believe in her, if you are able...
il4o_iliew написа:Да бе, то затова всяка новина анти-САЩ според теб е московска пропаганда и е изсмукана от някоя помийна яма.
Нямаше да е така, ако пускаше и анти-Русия новини. Но самият факт, че ти (а и някои други), напълно целенасочено пускаш само еднопосочни материали, сам говори, че това е явна пропаганда.
il4o_iliew написа:Външната им политика обаче всеки е длъжен да осъжда.
Виждаш ли, как точно ти се опитваш да налагаш на другите мнението си - "всеки е длъжен да ...." ??!
- GA_ veliki
- Контакти:
1982 написа:il4o_iliew написа:Външната им политика обаче всеки е длъжен да осъжда.
Виждаш ли, как точно ти се опитваш да налагаш на другите мнението си - "всеки е длъжен да ...." ??!
Що? Нека си пише, не пречи
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
1982 написа:Братче, ти има ли един ден поне, в който да не се занимаваш със САЩ ??![]()
![]()
![]()
Гледам, по цял ден следиш всяка новина, материал и статия за тях, филтрираш коя е удобна и коя не е, и тичкаш бързо да я пуснеш тук.![]()
2лв. са си 2лв. защо да ги губи човека
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
-
il4o_iliew
- Контакти:
1982 написа:Нямаше да е така, ако пускаше и анти-Русия новини. Но самият факт, че ти (а и някои други), напълно целенасочено пускаш само еднопосочни материали, сам говори, че това е явна пропаганда.
На никого нищо не налагам. Добре е всеки да е осведомен за нещата. Това е всичко. Нашите медии не осведомяват, те лъжат и манипулират. Всеки е длъжен да се осведоми и след това да отваря очите на хората. А не като теб да отрича всичко, защото не му е удобна истината и противоречи на тезата му.
Пускам еднопосочни материали по простата причина, че това са ми вижданията. Ако виждах Русия като агресор, щях да пускам анти-руски новини. Но не Русия нападна Либия, Ирак, не Русия създаде ИДИЛ, не Русия създаде Ал Кайда и не Русия създаде бежанската вълна.
Така че съвсем нормално е мнението ми да е такова.