Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2016 16:54

ivan56 написа:Аз само едно нещо не мога да разбера от цялата история в Украйна и позицията на Атака и нашите националисти.
Поради каква причина подкрепят руснаците в конфликта с Украйна, нали и те биха направили това(поне според думите и делата им) което правят украинците.А именно,че си защитават родината и не искат да бъде разпокъсвана.Нали всички крайни националисти имат една обща идея или нашите са някакъв нов модел :? 8-)

Не е много националистическо да пускаш танковете срещу собственото си население и да се продаваш на чуждите служби 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 фев 2016 17:15

ivan56 написа:Изгледах филмчето, нищо ново което не знаем.

Не е ново за теб, украинците ореваха света във френското посолство, молейки да не показват филма...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Франция ли е вече "петата колона" на Русия в ЕС?

Мнениеот HoUs4oOL » 07 фев 2016 17:19

ПАРИЖНАШ!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 фев 2016 17:20

HoUs4oOL написа:

Не е ново за теб, украинците ореваха света във френското посолство, молейки да не показват филма...

И какво толкова има в тоя филм, аз това не разбрах.Разказват ни кои са десен сектор, азов и тн.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2016 17:28

ivan56 написа:
HoUs4oOL написа:

И какво толкова има в тоя филм, аз това не разбрах.Разказват ни кои са десен сектор, азов и тн.

Да, ама развенчават изграденият им образ в Украйна 8-) Пък при това положение, няма как да ги лъжат и манипулират 8-) Аз съм си говорил с украинци и си нямаш представа с колко грешни заключения и представи са тези хора. Ествествено вината не е в тях, а в пропагандната машин, която е в ръцете на същите тези хора. Да, ама кулата от карти се срути. Ето за това толкова пърхат 8-)

П.П. А спомняш ли си, какви ги къдреше украинският посланик по БГ телевизиите 8-) Дали не сапунисваха и българските маси 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 фев 2016 17:35

ivan56 написа:И какво толкова има в тоя филм, аз това не разбрах.Разказват ни кои са десен сектор, азов и тн.

И за позорното мълчание около Одеса има, както и истинските причини за украинската ''революция''...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 фев 2016 17:49

HoUs4oOL написа:
ivan56 написа:И какво толкова има в тоя филм, аз това не разбрах.Разказват ни кои са десен сектор, азов и тн.

И за позорното мълчание около Одеса има, както и истинските причини за украинската ''революция''...

Истини за теб.Революцията си им беше ок, ама и доста яхнаха вълната и почнаха да работят за техните си интереси.
На мен пък друго ми направи впечатление, как може детето ти да лежи мъртво, а ти да викаш махнете тоя парцал(за флага на Украйна.)
Тая партия Свобода като нашата Атака ли е?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 фев 2016 18:14

ivan56 написа:Аз само едно нещо не мога да разбера от цялата история в Украйна и позицията на Атака и нашите националисти.
Поради каква причина подкрепят руснаците в конфликта с Украйна, нали и те биха направили това(поне според думите и делата им) което правят украинците.А именно,че си защитават родината и не искат да бъде разпокъсвана.Нали всички крайни националисти имат една обща идея или нашите са някакъв нов модел :? 8-)

Атака са финикийски националисти, ако не си разбрал още. :lol: :lol: :lol:

А "нашите националисти" всъщност са руски националисти, не български. Това всеки нормален човек отдавна го е разбрал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 фев 2016 18:27

ivan56 написа:Истини за теб.Революцията си им беше ок, ама и доста яхнаха вълната и почнаха да работят за техните си интереси.
На мен пък друго ми направи впечатление, как може детето ти да лежи мъртво, а ти да викаш махнете тоя парцал(за флага на Украйна.)
Тая партия Свобода като нашата Атака ли е?

Зависи какво разбираш под ок, ако загубата на територия с население около 2 милиона и гражданска война е добре, за някои не е...
Вълната на украинския комплекс за малоценност всъщност я яхнаха управляващите, въпроса е кога на украинците ще им омръзне да ги лъжат, макар че има един пример за един народ, на които вече 25 години му се подиграват, ама той си мълчи, така че процеса може и да е по-дълъг.
Партията свобода е много по-опасна от Атака, атакистите са безопасни игли в сравнение с тия укри, те са етнически националисти, по-опасни са дори от руския Славянски Съюз, а и подкрепата им е много по-голяма.

Потребителски аватар
1982

Re: Франция ли е вече "петата колона" на Русия в ЕС?

Мнениеот 1982 » 07 фев 2016 18:34

kiril.a.d написа:Ох, милия ветерочко, дето вятър го вее на бяла кобила, отдавна не беше писал нещо, против себе си и тези, които ти плащат?
Та без да чета, какво си написал, а само по заглавния въпрос, ти отговарям:
- Не е Франция - Германия е!!!

Както е известно, геносе Меркел е колежка на Путин - тя в Щази, той в КГб ;) и като така, действат като чудесен тандем!
Ето, Щатите, в опита си да разбият ЕС, ни докараха не само санкции, а и поток бягащи амуджи!
А Меркел, вместо като нормален германец да ги разкара по-далеч от Германия, ги кани да идват и да съсипят ЕС окончателно! Т.е. под прикритието на американската разселническа политика, разбиваща добрия Европа, Меркел помага на Русия, която явно е съгласна ЕС да се разпадне, за да не бъде единен съюзник на САЩ!
Та така, американците пак са се оплескали в сметките, защото политиката им на разделяй и владей, ще им изиграе огромна шега! - разделена Европа, ще може да се раздели на лагери отново!!! - то и сега се наблюдава...И от това, ще спечелят руснаците, а американците ще загубят влияние!!!
Но кой им е крив, че не рядко икономиката им се различава от политиката? ;)
И така, Германия е "петата колона" на Русия! - начело с геносе Меркел!

Пич, намесвайки американците във всеки пост, по всяка тема, много лесно се издаваш кой си. И, като цяло, с целия стил на писане и пробутване на до болка познатите ни опорни точки. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”