Анкетата на ДНЕС.бг, казва всичко

Допусне ли се електронното гласуване, ГЕРБ и РБ, нямат сваляне от власт !
Бих поздравил всеки , който ми покаже анкета в интернет в която ГЕРБ и РБ да не са в топ 3.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bobo_13 написа:Така че всеки решава сам за себе си дали да гласува или да оставя платените избиратели да решават бъдещето му. Всички управници в целия свят си имат шефове, така че пътят е предначертан, ние можем само да направим козметични промени.
1982 написа:Аз не знам защо в този форум се търпят потребители, които очевидно влизат тук, не за да коментират и обсъждат, а само и единствено да леят политическа пропаганда. Потребители като тоя КНДР, Коба, Джугашвили и всякакви такива зомбирани "същества", зад които всъщност стоят не повече от 2-3 човека, просто пишат от няколко ника всеки.
Всеки ден се отварят едни и същи теми.
КНДР написа:dodo7271 написа:Този боклук КНДР най-после се разкри като трол на ДПС. Егати племето гадно сме, как се продаваме на турците....
Аз турците като ги биех и им сменях имената, ти сигурно не си бил роден.
КНДР написа:dodo7271 написа:Този боклук КНДР най-после се разкри като трол на ДПС. Егати племето гадно сме, как се продаваме на турците....
Аз турците като ги биех и им сменях имената, ти сигурно не си бил роден.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
1982 написа:ДПС я създали САЩ .....Авторчето съвсем е изпушило от толкова злоба.
ДПС я създаде Луканов, вашият комунистически оръфляк. Той изкара Доган от затвора, даде му парите, връзките ...
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:1982 написа:ДПС я създали САЩ .....Авторчето съвсем е изпушило от толкова злоба.
ДПС я създаде Луканов, вашият комунистически оръфляк. Той изкара Доган от затвора, даде му парите, връзките ...
Така лиЯ кажи Доган на кое разузнаване предаде "Оня списък"
На руското или на разузнаване на държава - членка на НАТО
Освен това питам: На кое разузнаване даде Черноморския кадастър, а след това и кадастъра на цялата страна - подземен и надземен? Води, гори, почви, полезни изкопаеми, къде има пътища, ток, юридически режим, планове и т.н. Това е най-голямата тайна за една страна. Защото този, който го притежава, лесно може да се ориентира какво да купи в нея
Betchualeng Arnaikem написа:Оф дилема голема са изборите по принцип. От политиците и партиите, които имат реален шанс да заемат позиции нито една не харесвам. От друга страна всеки наш глас изравнява 1 глас, даден за ДПС от Турция или 1 цигански глас, получен срещу чака рака и кебапчета...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта